15.07.2008

Playa Ancon...

Litt vanskelig aa faa sett det man skriver her, men det virker som om det kommer paa nett siden folk har kommentert i alle fall..

Vi har naa tatt turen ut til det som da skal vaere soer Cubas beste strand, Playa Ancon...den stoerste forskjellen paa denne og f.eks oeyene nord, er jo at dette faktisk er karibien...!! ikke verst bare det...Atlanterhavet kan bare gaa aa legge seg!!=)

Kom hit i gaar...hotellet er et saann, betale for alt ting, saa kan du spise og drikke saa mye du vil..litt dyrere enn casa saa klart, men samtidig saa er det pris for to med mat og drikke inkludert og overnatting, noe som faktisk kommer seg paa en del pesos, selv om Cuba er rimelig billig sammenlignet med mange andre land...

I dag har vi vaert ute og snorklet, jeg maa aerlig innroemme at jeg ikke var saerlig hoey i hatten da jeg foerst hoppet ut i havet.....2 kilometer! fra land..ute ved et korallrev....pusta og pese som et villsvin og endte opp med masse saltvann i maska og i den pustetingen...meeeen, fikk da taket paa det etterhvert....fikk sett masse spennende under vann...masse akvariefisk svoemte under oss og vi saa ogsaa korallrevet..spennende..ikke akkurat slike ting man finner i Norge...saa det var litt av en opplevelse! Ikke hver dag man snorkler i Karibien heller=) Skulle gjerne dykket, men de ribber oss for pesos for slike ting, saa det maa nok bli en annen gang...!

Planen videre er vel, buss til en by som heter Cienfugeos, kanskje en natt til i Trinidad, da det ikke ble noe skog og mark paa oss i gaar....vi faar se..vi har enda noen dager og ta av..men som skrevet foer...ting tar tid her og det er vanskelig aa faa busstider o.l. til aa klaffe....menmen...23. er det avgang...maa vel finne paa noe sprell foer den tid...

Begge merker nok at det har kommet til et visst punkt av ferien hvor det frister mest aa vaere i ro paa ett sted og nyte den siste tiden, men naa har de seg jo slik at det kan vi dessverre ikke.....saa...Trinidad, Cienfuegos....er planen, deretter Havanna en eller to dager foer vi stikker..men vi liker ikke Havanna, utspekulerte folk og dyyyyyyrt!

vel, alt for naa..tune in later!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei vennen.

Ser at dere har en fin og ikke minst spennende tur. Skjønner det blir masse reising og ikke ro noen steder.

Ha det bra så lenge. Kjempeglad i Trollungen min. Hils Espen

Pappa