13.07.2010

Morsom opplevelse..

Flere har sikkert hørt om CouchSurfing.com (selve fenomenet også regner jeg med). Kort foklart går det ut på at man kan la andre reisende få sove på sofaen sin en natt eller to (eller hvor lenge man selv ønsker). Et fenomen som har spredt seg over hele verden, kanskje ikke som en farsott, men det har blitt godt kjent blandt reisende og de som liker å reise osv osv.

I dag hadde jeg mitt første møte med en CS dame fra Tyskland. Veldig moro. Jeg så en post på forumet og svarte på den, og ett par timer senere fikk jeg en sms hvor det sto om jeg kunne tenke meg å møte henne og venninnen for en kaffe eller lignende.

Dette resulterte i to hyggelige timer på Ryes. Alltid moro å bli "kjent" med nye mennesker. Det er jo såklart en litt spesiell og kan være, ubekvem, situasjon. Jeg synes dog det gikk veldig bra, praten fløt greit og det var en løs tone.

Så, dette tror jeg at jeg må prøve meg på flere ganger. Jeg er litt usikker på om jeg ønsker å ha folk boende på sofaen, er litt skeptisk, men å møte noen på en cafe er jo veldig hyggelig. Reiser jo også litt selv, så det er jo også en fin måte å treffe andre på rundt omkring i verden om man selv vil ha en kaffe eller litt informasjon om et nytt sted. Jeg kommer i alle fall til å benytte meg av det ved en senere anledning. Er man heldig kan man jo møte folk man kan holde kontakt med også..jeg er litt usikker på om jeg kommer til å holde kontakten med denne jenta, men det var uansett hyggelig:) Jeg håper hun også synes det da..jeg er jo ikke såå utrivelig..

PS: i morra skal vi på tur..**jippi** Sol og varme på Malta neste. Hører rykter om at det er ganske varmt og høy luftfuktighet der. Men jeg overlevde Cuba så en uke på Malta tror jeg nok jeg klarer å holde ut:=)

Ingen kommentarer: