06.02.2010

Det var den uka....


Ikke akkurat det beste bildet..men du ser i alle fall forskjellen på fargen på døra. Den var rimelig gul og blass før vi malte den hvit. Vi mangler enda en del karmer...håper på at det blir gjort i løpet av helga...satser liiiiitt på at en viss annen person maler litt mens jeg er i sentrum og shopper:P A man's gotta do what a man's gotta do....i dette tilfellet: male...:P Neida..men til mitt forsvar har jeg faktisk malt begge dørene og karmene rundt, samt like mye av de andre veggene..:)

I går testa vi forresten ut en indisk restaurant nede på Grünerløkka som heter New Anarkali. Vi leste om den i Aftenposten og tenkte, hoi, indisk er godt, så hvorfor ikke teste ut en ny plass.....les anmeldelse i Aftenposten her.....litt sånn semi-hyggelig...ble litt mye stæsj på gulv, tak og vegger for min del. Hyggelig betjening, ikke særlig sterk mat, men du kunne fått sterkere om du ville. Min var helt passe. Utrolig gooood myntepurè og nan-brødet (Peswari), smakte helt nyyydelig:) Så ikke det dummeste..:) Jeg kan godt gå god for stedet.

Nå er det lørdag og jeg vurderer en liten tur ned i byen for ett par ærend, kanskje shoppe litt også...måtte ditche veska mi her om dagen, så jeg trenger ei ny ei...vel og merke har jeg jo andre vesker, men jeg trenger en stor, svart, veske til daglig bruk. Den andre gikk i oppløsning...samt at jeg brukte den så og si hver dag fra juli 2009 til den måtte vandre heden....ufrivillig hedvandring om så..

Vel - har vel ikke så mye på hjertet, eller det er vel kanskje ikke sant det heller..

To uker til vinterferien, det kan vi lige..det har vært 6 lange uker på en måte etter jul, samtidig som tiden har flydd avgårde. Men kjenner at det skal bli helt nydelig med en tur til Lisboa i slutten av mnd. Gleder meg til å komme meg vekk fra Norge i alle fall...så må vel også påsken planlegges etterhvert...jeg tenkte kanskje Dublin...er kanskje kaldt der på den tiden..men det begynner jo å bli vår, og påsken er vel sånn ca i slutten av mars/beg av april..så da burde vel våren praktisk talt ha slått til i store deler av Europa...vi reiser forresten til Lisboa 21.februar og kommer tilbake 26...så da får vi litt ferie hjemme og 5 dager i Portugal.....planen er vel også å ta en tur til Sintra som ligger ca 30 km unna...litt synd det ikke er sol og sommer i og med at Lisboa er en kystby, men jeg tror uansett at 15-16 grader blir bra:) Kanskje akkurat nok til at man kan sitte ute med jakke og nyte en varm eller kald en:)

En liten opptelling, fordi jeg er glad i lister...

Her har jeg vært (nå skal jeg da ramse opp hovedsteder i Europa jeg har besøkt, for å eliminere påsketur, den eventuelle).
- Riga
- Praha
- Budapest
- Tallin
- Berlin (Hamburg)
- København
- Stockholm (Gøteborg)
- Paris
- Madrid (Barcelona, Toledo)
- Rekjavik
- London (Oxford, Cambridge)

Det som gjenstår...er f.eks Warsawa, eller Krakow..to byer jeg kunne tenkt meg på vårparten...eller Roma....(der vil jeg ha litt tid, samt at jeg vil se mer av Italia enn bare Roma)....Brüssel står ikke på noe førstevalg, men kunne tenkt meg Wien....tror det kan være en søt by....ellers, så er det vel andre steder utenfor Europa som skriker om oppmerksomhet også...for å ikke glemme Skottland eller Irland evnt. Nord-Irland.

Vel, en liten liste...ikke så stor som man kunne håpet på men men..har vel noen år med reising igjen vil jeg gå ut i fra..så nå starter vi i Lisboa....:)

GOD HELG!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hender seg at det er bra å være i Meråker i påsken også. Slalom, isfiske og appelsin.

Elisabeth sa...

bli litt lei av all dere Meråker kommentaran ja....Bra å kom te Oslo en tur å....Å itj så dumt å reis utenlands heller!! Sånn e det!!