24.10.2010

Haha - Sol guru må være den dummeste siden for tiden...

Jeg surfet litt og havnet inn på Sol guru, hvor du da kan stille spørsmål og få svar. Det finnes ikke grenser for hva du kan spørre om heller. Her har du et par eksempler på noen spørsmål jeg fant fornøyelige:P Her har du et eksempel....

"Skal jeg stole på spåtjenesten?Jeg ringte en spåtelefon for ca en måned siden, det angrer jeg veldig på for jeg ble så nervøs for det som ble sagt. Skal jeg tro på det som ble sagt, eller skal jeg bare glemme det? det ble sagt at jeg og min beste venn kom til å havne skevt ut og bli uvenner og alt! Det har ikke skjedd noe enda, skal jeg bare glemme det? Er det bare humbug?" (kilde sol.no)

Det verste av alt er jo at folk faktisk svarer på det folk spør om også..jeg blir helt paff jeg..og æ må flir, da flire æ høgt for mæ sjøl. Og for å svare på spørsmålet. Ingen med vettet i behold ringer en spåtjeneste (ikke for å være frekk), men ja, humbug og tull..og hvis du som har stilt spørsmålet ved formodning skulle lese denne bloggen er det ikke for å henge ut noen, men det er jeg som personlig stiller spørsmål ved siden og noe av det folk spør om. Jeg skjønner at folk genuint lurer på ting, men vi er forskjellige. Og ikke minst, lurer på forskjellige ting:O)

Sjekk selv - og du kan få deg en god latter...


4 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for interessant informasjon

Anonym sa...

Haha :D Det var meg.

Elisabeth sa...

Om det var deg...ikke meningen å henge deg ut. Synes bare det var litt festlig. Forøvrig har jeg gitt opp sol guru, ble for mye for meg:P Hehe - men var vel bare moro et lite øyeblikk, så gikk det over.
Jeg lurer jo også på mye rart så..skjønner at folk spør jeg. Man kan jo ikke vite alt!

Anonym sa...

Hehe, det går bra :) Skjønner det
Det kan bli litt mye av og til ja, helt enig i det.