06.09.2011

IKEA - hva skulle vi gjort uten deg?

Tja, for det første. Brukt mindre penger på ræl vi egentlig ikke trenger. For det andre, tja, sitti her uten møbler:P For det tredje...ja, det er mange grunner til at vi nordmenn (vi) elsker IKEA. Men det er ikke så billig der når man først har fylt opp vogna.

Robba IKEA litt i dag og endte opp med ny seng! Yay for det..endelig!....ny sofa - YAY for det. Den vi har trenger en ferie hos noen nye. Og nytt garderobeskap/løsning. Håper vi får plass på soverommet.

Nå har vi malt ferdig soverommet. Det ble faktisk veldig OK! Nå skal en vegg tapetseres. Så er rommet ferdig. Jeg får vel også æren av å skru sammen seng og skap i kveld, om de da ikke kommer når Espen er ferdig på jobb. :) Men flatpakker er morsomme greier eller for å snu litt på det, morsomt helt til du ikke finner den ene skruen du mangler. Men blidt går man til arbeid.

Sofaen vår har jo vært med på x-antall flyttelass, så den har fått sett mye av Norges langstrakte land. Den kom til Sandgata i Trondheim i 2004. Da var den beige. Så ble den med til Oslo i 2008, da ble den svart. Så havnet den hos Olle i 2009, da flytta vi midlertidig inn i Gamle Byen og der var det allerede en sofa. Etter dette havnet den så ned fra loftet til Olle og inn i Trondheimsveien. 2011 - da kjøpte vi ny sofa på IKEA. :P Det blir litt vedmodig også, selv om man fort glemmer disse materielle tingene. Det er vel praktisk talt ikke lov å knytte seg til noe materielt, men fort gjort likevel.

Senga....oh my....Where to start? Tja - først sov vi på en 120 seng som jeg fikk av min mor, den står nå i Meråker - deretter sov vi da på denne sengen som vi har nå, som jeg da arvet etter min mormor, nye madrasser vel og merke. Denne ble da ikke med på flyttelasset ned til Oslo, så i 2008-2009 sov vi da på gulvet på Kampen. Vi var på IKEA og kjøpte seng, men så fikk vi ikke plass til den i bilen vi hadde for øyeblikket, så den måtte vi sette igjen. Deretter flyttet vi litt på oss, hadde en seng i 4 mnd, før vi kom til Rosenhoff og DA kom tresenga ned fra Trøndelag. 2 år etter har vi endelig kjøpt ny seng. Gratulerer sier jeg bare. Nå skal vi sove godt!:)

Så det var det....noen er kanskje så heldig og bli inviterte på MALING AV STUA OG KASSE PILS OGSÅ! Alle skal få!:)

Har du vært på IKEA i det siste?

Bildene er fra ikea.no


2 kommentarer:

Anonym sa...

Så flinke dere er :)

Elisabeth sa...

Vi prøve så godt vi kan. Hobbysnekre, hobbymale...burde heller leid inn to polakka! Spart sæ litt arbeid, men veldig digg når man e ferdig å kan sjå tebake på "vel utført arbeid":P