25.03.2012

På tide med en vårlig oppdatering:O)

Hva har skjedd siden konserthelgen da..herregud, jeg er verdens minst aktive blogger. Ca.

Konserten med Ed Sheeran var fantastisk. For en talentfull fyr. One man show med alt det rette. Vi kosa oss rett og slett gløgg ihjel helt bakerst på Rockefeller. Konserten var planlagt å være på John Dee, men antar at JD ble litt for lite i grunn. Dette er ingen dype refleksjoner jeg har gjort meg i det siste, men en momentær (?) ide som kom da jeg sto i kø rundt alle Rockefellers hjørner.

Den søndagen var det duket for Avicii i spektrum. Helt greit. Tok ikke helt av, da de hadde klart å legge konserten til en søndag. Men det var masse lys og dansende fjortiser høye på noe rart. Og gamlisa sto bakerst og trampa takta:P

Og ja og ikke minst. Vi har vært i Barcelona :) Endelig har jeg fått et godt inntrykk av byen og drar gjerne tilbake. Mer om turen og bilder i neste innlegg, som ikke kommer om alt for lenge. Jeg må bare legge over bildene først.

Her kommer vårdelen av innlegget. Oslo har blitt beæret med en stor sol de siste dagene. Takker RyanAir for god mat ombord som skaffet meg en aldri så liten matforgiftning, noe som har ført til at jeg har måttet være i nærheten av et toalett siden onsdags kveld. Jada. Fint regnet er det 5 dager. Dang.

Men - oppe i det hele så har jeg klart å snike til meg ett par timer med sol sånn ca 200 meter unna oss. Hyggelig hyggelig..:) Tror jeg nesten ble solbrent.

Anyways - bilder fra Barca kommer og jeg får prøve å oppdatere litt hyppigere.

Neste reisemål: Helsinki!:O)

Enn så lenge..:)

Ingen kommentarer: