05.05.2009

De første mai-dagene...

Mai ble innledet med brask og bram..grilling hele to dager på rad, inkluderende potetsalat og hvitvin. Litt annet fulgte også med men begynte å bli døgnvill ett eller annet tidspunkt på lørdagen.

Is hører med når barna "feirer" 1.mai. Litt slunken feiring de siste årene, men klarte i det minste å karre oss ned i byen.


Ikke alle er like fornøyde....

Allerede på et tidlig tidspunkt ble det klart at dette kom til å bli en trivelig kveld. Grilling, vin, piker og guitar hero. Gnagsår, nye sko og kubb hørte også med. Taxi forgjeves "ut på byen" (ett kvarter så hjem igjen med ny taxi, brukter "bare 600 kroner på taxi").


Nå er det atter en dag/gang/dags/tid for jobbing. Denne uken leker jeg barista..hurra..ingen har klaget enda..bortsett fra ei dame som mente hun ikke hadde fått espresso i kaffen. Den så mistenkelig blek ut, men jeg prøvde å forklare at det var VEEELDIG lite kaffesmak på mocca:P Tror ikke hun beit på den..

Ellers - sola vil gjerne skinne, vinden vil også blåse. Så det har ikke blitt skikkelig varmt ennu..

Til slutt, planlegger ferie i slutten av mnd. Men vi ANER virkelig ikke hvor vi vil dra...her er forslag som har kommet opp: sitte på gjerdet og bestille hopp-på-tur til f.eks Tyrkia, Egypt hadde jo vært OK, tog i Italia...deretter var vi inne på at storby kanskje ikke var tingen, Paris hadde jo vært kult, vi skal i alle fall ikke til noen øst-blokkland, for der har vi vært mange ganger....Thailand hadde kanskje gått ann....eller New York? Siste søket var på New York, 25oo t/r for en person. Ikke så dumt det...er som å reise til Tromsø.....så, kanskje skal man satse på New York? Om noen har noen utrolig smarte forslag så er det bare å komme med dem.

Enn så lenge, nå skal jeg på jobb, Elisabeth.

4 kommentarer:

janne sa...

Ooo, æ stemme for New York! Korr fann dåkk så bellige billetta hen?

Elisabeth sa...

american airlines, but of course....:)

lav dollarkurs...ende nok opp med sydentur i stedet for storby...men ja, bellig te USA no ja..:)

Anonym sa...

Forslag til ferietur : E6 og til høyre mot Sunsvall og bråstopp i Meråker. Mye sunnere enn dårlig byluft. Grilling, fjellturer, fisking, vedarbeid, maling og andre spennende naturopplevelser som bading i Saghølen.

Elisabeth sa...

Takker for tips...kan ikke love at det blir oppfylt med det første..men skal komme i juni! :)