08.06.2009

Lovely weekend - Terminator og sosialisering:)

Til tross for ferie (jeg kan ikke få sagt dette nok), var det godt med helg..det blir litt annen stemning i leiren veit du....

Her skal du få et realt, godt, gammeldags resyme av det jeg har gjort i helgen, i god oppramsingsstil. Det er vel ikke noe vi liker enn litt oppramsing:P?! "lite variasjon...her synes jeg kanskje du repeterer deg selv litt...."..

Vel, nå har det seg slik at fredagen begynner å komme rimelig langt unna, slik at jeg husker knapt nok hva jeg gjorde..joda....nå demrer det...det var jo faktisk sol denne kvelden, så det ble inntatt en liten kald en og en hamburger på Tullins..meeen, ikke like godt som jeg hadde håpa, de hadde jo dusja hamburgeren min i Thousand Island, jeg glemte jo såklar å si i fra om at jeg ikke liker Thousand Island. Her begynner kanskje bildet å bli litt klart for deg....vel, vi stakk etterhvert hjem for å se "Twilight", den har blitt utsatt en liten stund nå...kul film, som absolutt kan anbefales, så frem du er litt tiltrekt av denne typen filmer. Om du ler av Olsenbanden Jr. så dropper du denne...Litt spent på videre filmen...må vel innrømme at den kvinnelige hovedrolleinnehaveren kunne vært droppa, de kunne satt inn ei ku i stedet og Dagros ville gjort en mye bedre jobb. Slappere kvinnemenneske skal du faktisk lete lenge etter.

Så blir fredag lørdag...da var det duket for musikkfest, selv om jeg ikke var sååå aktiv, fikk jeg i det minste med meg litt...deretter blei det singstar for fulle mugger her hjemme...koselig kveld, selv om vi ikke endte opp med å være flere enn tre...:) Men three's a charm som de sier....

Og, som om du ikke allerede har lest deg lei...så har vi søndagen igjen.....duket for rydding, middagsbesøk og Terminator Salvation....hyggelig kveld:) God mat, godt selskap og kul film.

Her kommer så konklusjonen....bra helg:)

Nå driver jeg og krysser fingre og slikt, ting kan løse seg, velger å være kryptisk om det skal vise seg at de ikke løser seg, da er nok fallet stort..så våger ikke tro noe eller håpe noe før uken er omme.....kjenner sommerfuglene fly og en liten stygg klump har lagt seg i magen...så kryss fingre uten å vite hvorfor du også!