31.01.2011

Hva skjedde??? London - Berlin

Jeg som skulle være så flink til å legge ut bilder, skrive innlegg osv. Men den gang ei.

Siden sist har vi da vært i London.
Vi reiste fredagskveld og dro tilbake søndagskveld...det var en suuuuper tur=) Mange har vel fått med seg det gledelige som skjedde. Jeg fikk ring på fingeren. Fikk også stotret frem et "ja":P Men giftemålet lar nok vente litt på seg. Vi får se om du får en invitasjon i posten om noen år:P

Når du er i London hører det med en tur på West End. Jeg anbefaler virkelig "Lion King". Fantastisk musikk, sceneshow, kostymer og ja, nyyydelig farger på bakcdroppene(eller hva det enn heter...). Nyyydelig. Hastet oss videre fra teateret til øl og indisk mat..og ja, ring....men ingen detaljer utlevert.

Flott tur=) Litt lite shopping, da det var totalt kaos og unntakstilstand på enkelte butikker. Det blir nok en tur tilbake om litt, og da for og shoppe..ikke for å forlove seg:P Ikke at jeg klager.

Denne helgen, var vi en liten svipptur i Berlin. Fantastisk by i grunn. Selv om vi ikke var på noen museer eller så noe til muren, så masse mur vel og merke, men ikke den muren. Men jeg har jo sett litt av det før, så følte ikke det var noe stort tap.

Anbefalinger:
- gå fra Alexanderplatz mot Hagensker Markt (?) og forvill deg i gatene. Finn Orianenburger Tor. I den gaten (ca) finner du Berlin Kunsthalle. Masse stilig=) ..evnt Oranienburger str. (samme området). Eller det er vel gaten kanskje, og Tor plassen. Uansett - mye artig å se på.
- Schwarzes (ca) cafe i Kantstrasse. Open 24/7. Og det er ikke tull. Kul plass som ikke var særlig turistinfisert. Fikk et lokalt tips. Du finner gaten bak Ku'damm. Vi satt der til 05.00 :) Moro!
- Lux 11 - kult design hotell i Rosa Luxembourg str. Ca 1000,- natta. Kult hotell med massiv do-dør. :) Spennende=)

Litt mye ca, men tysken min er litt så som så.

Ellers, alltids bra på Hard Rock:) Hyggelig interiør og betjening (som alltid). Litt kaldt, så vil nok dra tilbake på vårparten. Ser for meg at byen er litt hyggeligere også på våren, men for all del, jeg likte Berlin veldig godt og sitter igjen med et helt annet inntrykk enn fra forrige gang jeg var der. (Les: fhs).

Så det var siste nytt.

Skal også bli student igjen og reiser opp til Bodø neste uke. Litt "skummelt". Men spennende også. Gleder meg til å ta fatt, samtidig som jeg ikke helt vet hva jeg begir meg inn på. Vet ikke helt ennå hva jeg skal bruke studiet til, men jeg håper at det innebærer noe litt mer kreativt enn det jeg jobber med akkurat for tiden. Misforstå meg rett, vi lærere er veldig kreative til tider, men ja, man får brukt litt andre sider av seg selv.

Nå er det bare å planlegge neste tur.

Skal forresten legge ut noen bilder når jeg har fått fiksa PS.

Tuddelidu=) Sleng gjerne inn en kommentar om du føler for det!=)

-

2 kommentarer:

janne sa...

Ouh, Berlin høres artig ut! Joël har veldig lyst på tur dit, æ og, men vil itj bruk sommerferin liksom :P Litt trasig no når æ jobbe masse helg og sånn i tillegg, men det bli sekkert ;) Glede mæ på bilda, av Berlin og ringen! ;D

Elisabeth sa...

Ja, Berlin va kult. Va itj på nånn morsomme klubba da, tru dem har en del musikk du vil lik der å. Men bra med spisa å drikk å kos sæ på. Anbefale helg, kort tur dit:)

Ska sjå om æ fe lagt ut nå bilda da...av det eine å det andre:)