07.01.2011

Travelling Mac and company...:)

Et av mine nyttårsforsetter er å reise mer dette året enn i fjor. Og så kjekt, januar byr på to turer=) Ikke verst bare det. Neste helg reiser vi til London. Undertegnede har vært der ett par ganger før, så man har sett det meste av severdigheter. Det er duket for en helg med avslapning og kos. Programmet for helgen består blant annet av West End og deilig mat fra gode restauranter:) En eller annen pub, og om vi finner en hyggelig bar, sier vi ikke nei takk=) Skal bo midt i Oxford Street, så beliggenheten på hotellet er det ikke noe å si på:) Vi glær oss!

londonmet.co.uk

Helt tilfeldigvis bestilte vi billetter til Berlin i dag. Jeg vet ikke helt hvordan vi kom inn på tanken, men det ble nå bare slik. Og billig slapp vi unna også. Takket være litt fin planlegging og Norwegian og Ryanair. Tilsammen kom billettene seg på ca. 750 t/r per pers. Jeg synes ikke det er så ille jeg. Med tanke på at tidspunkt o.l. skal klaffe med tanke på jobb o.l. :) Da kan man bruke desto mer penger på å kose seg og spise god mat! Litt spent på Ryanair, har faktisk aldri fløyet med dem, men jeg går ut i fra at det går veldig bra. De flyr faktisk fra samme flyplass som Norwegian, så jeg håper vi ikke havner helt ute på landet. Lover godt. Begge har vært i Berlin før, men muren og Brandenburger Tor må nok besøkes uansett. Gleder meg til det og. Berlin har jo lenge vært ganske populært reisemål. Er vel litt på vei ut nå, men det er i alle fall maaange år siden jeg var der med folkehøgskolen på en av de berømte interrailturene. Husker med gru at ei fra folkehøgskolen ikke klart å få opp skapet hvor hun hadde låst inn bagasjen og det kun var minutter til toget skulle gå. Det gikk til slutt, men det måtte to vakter til (om jeg ikke husker helt feil) for å få åpnet skapet(dog litt usikker på om dette var i Hamburg eller Berlin - men Tyskland var det i alle fall).

topthingsdoto...

Jeg gleder meg også over at jeg har noen av tyskkunnskapen intakt. Vel, de mest livsnødvendige ordene som f.eks "Ein Bier bitte"..."Ich muss aus Klo gehen...." Jada..regner med vi overlever. Nå skal jeg finne et supert hotell, eller eventuelt Easyhotel for å leve litt på budsjett. Men faktisk så er ikke Easyhotel så ille. Har testa både Budapest og London (Victoria), heeelt OK. Det i Berlin så faktisk rimelig "nytt" ut også og lå rimelig sentralt. Vi får se. Men samtidig utrolig digg å bo fint når det kun er for ett par dager. Hotellrom i Berlin er uansett ikke så kostbart. Dette kan vi lige.

Så da er det to reiser på en måned. Jeg håper at trenden fortsetter. Uke 6 står Bodø for tur for mitt vedkommende, uke 8 er det vinterferie og da er planen å reise til Barcelona eller Valencia. Vi får se. Har også vært i Barcelona, så litt usikker (dette var også med Folkehøgskolen). Noen vaaage minner fra byen.

Håper virkelig at dette nyttårsforsettet funker. Det er i alle fall et som er veldig levelig. Trening får vi no se på. Har sagt jeg skal begynne på mandag. Det gjenstår bare å se. Inntil videre. Carpe diem!=)

Elisabeth.

2 kommentarer:

janne sa...

Hils London! Savne byn, håpe æ kjem mæ dit i 2011 :) VI håpe å kom oss te Zürich og Davos i vinterferien, ein bisschen Skiferien wäre nicht schlecht :P

Elisabeth sa...

Sveits ja, snakke litt om det vi å. Mangle litt den sida av Europa. Wien for min del.

Skal hilse London:) Veldig greit å ta en kort tur dit,siden avstanden er så kort, og de fleste av oss har vært der opptil flere ganger:=)

GOD TUR=)