09.06.2011

Bare 10 dager igjen!

Snart har et år gått igjen (da tenker jeg skoleår). Jeg har jobbet som lærer for andre året på rad og blitt en erfaring rikere. Jeg har vel også funnet ut at jeg ikke har så lyst til å jobbe som lærer neste år, så noe nyttig har det kommet ut av det. Det har ingenting å gjøre med de på jobben eller noe, siden jeg har trivdes veldig godt sammen med utrolig hyggelige kolleger. Men - det er ikke alle som er født til å løpe marathon og ikke alle passer som lærer.

Gleder meg veldig til å bli ferdig....sommerferie og greier og greis. Det er litt styr med det og jeg må inrømme at jeg synes det er litt vemodig og rart og skulle gjøre seg ferdig med nok en arbeidsplass. Man blir glad i folka som jobber der og man knytter bånd. Rart er det. Så, selv om sommerferien er like rundt hjørnet kjenner jeg at det er med en viss "sørgmodighet" at jeg også forlater Ekeberg skole. Samme greia var det i fjor da jeg også hadde vikariat på Bryn. Mange hyggelige mennesker der også. Men vi går ut med et smell og tar en skål for året som har gått. Har hørt gjeve rykter om avslutningsfesten:)

Ellers er det farlig lite nytt her. Reiser hjem til Trøndelag en liten tur i helga. Nå er det jommen et halvt år siden sist. Så det er sannelig på tide!:) Har også lyst til å dra til Trondheim, hvor jeg tross alt bodde i 5 år...en plass jeg ikke har besøkt på 3 år...!! OMG!

Enn så lenge...:)

Ingen kommentarer: