02.06.2011

Sommerferie i boks=) yay!

Endelig er sommerferien i boks. Herlig!:)

Så nå er det ett par uker til sekken pakkes, snuten vendes sørover mot Asia.
Gleder meg til å loffe litt, ligge på ei strand, drikke øl og svette...:) Vel, om jeg gleder meg til å svette kan man jo diskutere!

Og - nå er det LANGHELG!! Herlig sier jeg bare. Musikkfest og walks in the park! Gleder meg til musikkfest og god stemning på lørdag. OG så er det jo også snart sommerferie. Gleder meg til det også jeg..er det ikke godt å glede seg til noe?

Jeg vil ikke blogge om mote (siden jeg ikke kan noe om det), eller kjendiser, siden jeg heller ikke er så interessert eller vet noe om det......OG mitt poeng her....nok av 16-åringer gjør det allerede...så jeg tror ikke det er plass til meg på 27, som er relativt uinteressert i mote og slikt og som kun ser på Paradise Hotel fordi.........derfor. Som ikke leser Se og Hør, som aldri får med seg siste nytt uansett hvem det måtte være...Ja..følte jeg "måtte" poengtere dette. Hvorfor vet jeg ikke..kanskje ikke spennende for hvermansen og lese om mitt små "bravader" på kjøkkenet og reiser?! Ikke vet jeg. Men i alle fall så skriver man jo litt for sin egen del også, selv om man samtidig vil ha lesere. Har fundert nok på dette så tror jeg egentlig bare fortsetter å skrive om ting som interesserer meg. Og det er jo tilfeldigvis reise...:) god mat og drikke..! Yay..

Det var dagens lille monolog.

Nå gleder jeg meg over langhelg..det å sove lenge..og SOL!=) I morra blir det parkliv. Yay - kanskje man kan få opparbeidet litt farge før sommerferien..?! :)

Tips til Thailand?

Ingen kommentarer: