11.07.2011

Fra Phi Phi til Railay....Vi reiste fra Phuket med ferge og videre til Phi Phi Don. Ganske lang båttur og ikke minst varm, da vi såklart presterte å være noen av de siste på kaia. Jaja...så ikke så mye men passerte Maya Bay. Ikke særlig mye å skryte av. Søppel, folk og båter preger den lille viken, kjent fra "The Beach". Tok ei jolle utover til hotellet vi skulle bo på og hadde to varme dager på Phi Phi før nesa ble snudd mot Railay.

Det ble litt av en tur skal du tro..først båt fra Phi Phi...dererter til Krabi. Her høljet det ned ig vi ble etter litt om og men plassert i en minibuss som skulle frakte oss en eller annen plass. Ingen opplyser deg om noe og mange snakker dårlig engelsk..så det er i grunn bare og håpe på det beste:) Endte opp ved ei kai som ikke hadde båter som kunne frakte oss over på grunn av høye bølger og ruskete hav. Da ble vi litt rådville og sto som noen nek med sekkene på ryggen og regnet i håret. En eller annen taximann forbarmet seg over oss og så bars det i regnet og mørket med mopedtaxi til ei anna brygge. Der var der visstnok båter som kunne frakte oss....aberet var at vi måtte være 8 personer og vi var de eneste...da vi pakket sammen var de plutselig veldig velvillige og tilbydde seg å kjøre oss for en rabatert pris. Gåwnde oruting! Endte opp i en long tail båt i stupende mørke og et noget iltert hav. Skrekkblandet fryd å suse over bølgene mens saltvannet slår inn over båten. Men det gikk da bra.

Sjekket ut Railay..til deg som tror det er en familieplass...bør du ikke ta med kidsa på østsiden hvor partyfaktoren er høy og hasjeimen siver ut i fra hver bar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sitter her og ser i et verdensatlas for å finne ut hvor dattra er, men det er ikke lett all den tid kartet er for dårlig. Ellers artig å se noen bilder samt å lese om hvordan turen arter seg. Vi her hjemme tenker mye på dere begge, og håper at vi kan sees snart. Jeg planlegger en Oslo-tur når dere har kommet hjem, håper at det går i orden. Pass på dere selv, det lurer en fare på hvert hjørne vet du (sett ut ifra en ikke så veldig engstelig mamma)

Elisabeth sa...

Bare å ta turen!:)