26.07.2011

Home sweet home!

Borte bra, men hjemme best som de sier. Jeg vet ikke helt om jeg er helt enig i påstanden, men at det var godt å komme hjem i går etter altfor mange flybytter og flyplasser, skal jeg ikke diskutere på i det hele tatt.

Oppsummert har vi hatt en super ferie i Thailand. Godt vær har fulgt oss hele tiden og det fryktede monsunregnet har ikke ramlet ned på oss i stor grad.

Løypa var som følger.
Bangkok - Hua Hin - Phuket /Patong Beach/ - Railay - Phi Phi - Ko Samui - Koh Pah Ngan - Ko Samui - Bangkok

Bangkok: et mylder av folk og biler, tuk-tuker og taxier. Mye kaos, men det er også en del organisert kaos. Ble imponert over metro og skytrain.

Hua Hin - søvning - men bodde på et lekkert hotell:)

Reiste videre til Patong - bodde rett ved Bangla Road og ble i grunnen litt "fed up" av hele gata og plassen etterhvert. Hadde kanskje ett par dager for mye der, men sånn ble det.

Deretter reiste vi over til Railay. Søvnig plassert innhyllet i en os av weed og øl...helt greit for ett par dager, men det blir litt søvnig om du ikke har noe å gjøre der.

Likte vel kanskje Phi Phi best, mye grunnet de lekre stranda og det klare vannet. Jeg har til gode å se de lekreste strendene, men mye på grunn av at a: førerkortet ikke var med på tur, så vi fikk ikke leid bil. B: Det finnes så og si ikke kollektiv transport noe sted, foruten Bangkok. Ikke som jeg har sett i det minste. Så dette er et tips til alle fra Thailand. KOLLEKTIV TRANSPORT! Selv om tuk tukene og taxiene ikke er så dyre, kan det oppleves litt tungvint i lengden som transportmiddel.

Fikk opplevd fullmånefest. Det var sykt mye mennesker, høy musikk og høy partyfaktor. Vi tok det ganske med ro, men moro likevel:) Å danse på stranda er ikke så lett som det kanskje høres ut som. Traff noen nordmenn dagen før, men de klarte vi ikke helt å oppspore dagen etterpå....jaja...sånn kan det gå=)

Fikk også noen dager i Ko Samui. Litt Phuket 2. Ganske OK strand, vi hadde et ok hotell med fint basseng så brukte litt tid der også. Fikk også vært med på et matlagingskurs=) Moro....:)

Videre til Bangkok med fly, hvor vi tilbrakte de to siste dagene av ferien vår. Fikk spist god mat i høye omgivelser (Vertigo - ca 5.høyeste bygningen i Bangkok!)

Så en laaang tur hjem. Bangkok - Doha - London - Oslo.

Nå er vi hjemme igjen og må fylle opp kjøleskapet og vaske klær. Samt radiatoren står på fullt. Kaldt her hjemme gett.

Bilder kommer etterhvert=)=)

Ingen kommentarer: