29.08.2010

Barbados - deilige karibien:)


Barbados - august 2010.

Endelig kom vi oss tilbake til Karibien igjen. Denne gangen dro vi til Barbados. En liiiiten flekk på kartet. Vi fløy med Virgin - godt fornøyd og landet på Grantley Adams internasjonale flyplass ett par timer senere.

Det første vi gjorde var å bo 3 netter på et all-inclusive hotell ved Dover Beach. Ganske OK, men fikk ikke helt følelsen av å være på en øy. Det blir litt for isolert. Dro litt videre nord-vestover til Hastings. Ett par netter der og videre til Holetown. Hvor vi var med på en helt spesiell karaoke opplevelse. Søndager møtes både lokale og turister i 2nd street for å synge og drikke. Veldig moro:) Masse digg musikk i pausene også...:)

Klager ikke på dette...for å si det mildt, så var dette faktisk ganske helt OK:P



Vi tok en tur til hovedstaden Bridgetown...varmt og hett. En veldig oversiktlig og ikke for sjarmerende hovedstad. Shopping var så og si bare for turister. Ikke helt min stil...menmen....endte opp med en lipgloss for 60 kroner, som jeg måtte fylle ut masse papirer på og levere på flyplassen ved avreise. Litt spesielt, for ingen sjekket noe når jeg leverte papirene.

Bridgetown.....

Bridgetown...

St.Lawrence Gap - her finner du de beste utesteende og mye annet rart. Ganske OK plass. Bodde rett i nærheten i tre døgn og fikk sett det meste av the Gap for å si det slik. Anbefaler Cafe Sol og tja, de hadde også vannpipe, noget man satte pris på:=)

Vi leide bil en av de siste dagene og kjørte (etter ganske mye og men og en stor sirkel), mot østkysten og Bathseba...mye fin natur og trange veier....men det gikk bra, overlevde. Hadde ikke alltid like god kontroll på min venstre side..litt uvant å kjøre på "feil side" av veien må innrømmes. Kjørte videre til The North Point og ned vestkysten tilbake til the Gap.






Alt i alt - en suuuper tur. Jeg anbefaler virkelig Barbados. Men sørg for at du ikke murer deg inne på ett eneste hotell. Lei bil, kjør buss, snakk med de lokale, drikk lokal øl....besøk Holetown for litt karaoke, spis fisk på Fish Fry i Oistins..namnam..har aldri smakt bedre fisk i hele mitt liv, det var akkurat som et diger, møøøørt, biffstykke....bad og kos deg=) Folkene er kjempe herlige og de gir mye av seg selv, selv om det i utgangspunktet skal selge deg ett eller annet vrøl, ender de opp med å vise deg veien til byens beste utsted og mye mer. Veldig bra=) Hadde ikke vært meg i mot og vært ei uke lengre eller reist tilbake når som helst:O)
_______________________________________________________________
Lovely Barbados. Drove around the whole island, had some great fun. Karaoke, the Gap, incredible friendly people. Would not hesitate to recommend Barbados=)

Ingen kommentarer: