08.08.2012

Sommern er på hell...

og dette er siste kveld........Nei. Sånn er det vel ikke.

Hva har så skjedd her i det siste? Ikke så mye. Det har regnet. Det har regnet litt mer. Ja, forresten, det har regnet. 
Vi har hatt besøk fra Meråker og benyttet anledning til å sitte ute i den lille sola som var. På bildet ser du de truende skyene komme innover oss. For å ta oss. Sluke oss. Spise opp alt som fins av troen på sommer.

Nå er det august. Og det er ikke bare bare det heller skal jeg si deg. For det betyr at "sommeren" er over. Brunfargen har forsvunnet og solbrillene kan pakkes ned.

Men - det har vært noen lysglimt også. Bedre halvdel og jeg ruslet fra Frognersetra til Sognsvann. Obligatorisk vaffelstopp på Ullevålsseter. Nom. Her hadde de jommen meg putta kanel i røra. Smaka bra!:)

Oj da. Se her. Det var ikke bare regn å skryte av. I helgen som var fikk jeg meg en tur til Sognsvann OG en tur til Hovedøya. Her var det latter og sang, engangsgrill, rødvin og kalkun. Jommen kan en nordmann ha det godt:)

Det har også vært plass til sosialisering og noe godt i koppen.

Jeg har tatt skrittet inn i "gren-familien" og kjøpt ei dau grein. Ja da. Den pynter faktisk litt opp. Dytta greina ned i en stor, lilla, vase fra IKEA. Egentlig vil jeg ha en vase som koster 4000,- men siden jeg ikke har firetusen å bruke på en vase, måtte en til 149,- holde.

Det var august og slutten av juli lett oppsummert:)

Ingen kommentarer: