27.07.2008

Madrid.........business class ruler ass...(rima..)

Etter mye om og men på flyplassen og en automatisk check in som ikke funka sånn som den skulle, endte vi opp på første rad i flyet..her var det fri flyt av drikke osv...samt en biff til middag..det var jo heller ikke å forakte...saaaaaaamt - det viktigste av alt kanskje, bedre benplass..men jeg må ærlig innrømme at jeg synes de kunne lagt på ett par centimeter til rompa også..flyseter er vel som vi alle vet, ikke akkurat en særlig behagelig opplevelse..hadde kanskje forventa meg litt mer:P

Klager så klart ikke...etter flyselskapets rot og mangel på automater som funker, havnet vi så på første rad i flyet...noe som var helt greit for vår del i grunn..spesielt med tanke på laaaange, trange flyturer de foregående dagene! Biff akkompagnert av litt fransk rødvin sa man heller ikke nei til...og sannelig, fikk man ikke en aldri så liten Baileys til dessert=)

Nok om denne flyturen..uansett - hjem igjen til Norge og en døgnrytme som ikke ligner noe, som tidligere nevnt..i går ble klokka seks, nå er den snart to..hvem vet hvor lenge man holder ut i dag? Kanskje på tide å legge seg litt tidligere, i alle fall late som om man prøver å legge seg tidligere..

Her i Oslo er det VARMT...22 grader ute klokka ett...skal ikke klage, men faen i piiiip, det må sies at det er bedre å sove i litt kjøligere omgivelser..

I dag har vi kjøpt nytt trekk til sofa, så nå bli det som nytt..IKEA er en farlig plass, uansett hvor mye eller lite man kjøper og uansett hvor billig all driten er, havner alltid regninga på mye. Jeg skjønner ikke hva det har seg..det må være noe i de kjøttbullarna asså..

Vel - peace out from me...må vel prøve å få lagt ut noen bilder fra den o'store turen også.

Ingen kommentarer: