12.07.2008

On the road again....

Santiago De Cuba:
....rett som det var kom vi hit...fant oss et lite hyggelig casa med en takveranda, hvor vi fikk et godt maaltid paa kvelden..

Det staar i boka vaar at byen er varm, og det stemmer godt...!! Med en sol som skinner rett ned paa en fra en klar himmel rimelig mange timer per dag...var det ogsaa tid for litt svette her...Toledo 2, ikke langt unna i alle fall...

Vi tuslet litt rundt omkring, tullet oss innom Museo Del Ron, ikke en stooor opplevelse, men fikk langet over en smaksproeve paa moerk rom...dette mens vi fabulerte paa hva alle de fancy spanske ordene betoed.....med andre ord fikk romproduksjonen i Cuba en heeel ny betydning..!

Fikk vite av en annen nordmann at det var fullt paa bussene til Baracoa, og at det ikke var noe ledig foer soendag...noe som da fikk oss til aa tro at vi da var stuck her for evig og alltid, i det minste til mandag...! Noe vi ikke har tid til i og med at det tar tid aa komme seg fra a til b og at vi har en del andre steder vi vil se ogsaa...

Byen er ikke saerlig stor, ei heller saerlig sjarmerende..det er mange fattige og slitte gater/stroek her og det er ogsaa mange som spoer om ting og tang eller vil ha deg med hit og dit...ikke den triveligste plassen vi har vaert paa- Espen fikk til og med et lukurativt tilbud om aa selge skjorta si! Noe han hoeflig avslo!

Tuslet i dag nedover mot det vi haapa var busstasjonen, og joda....hadde mange backup planer paa hvordan vi skulle komme oss oppover mot Trinidad som naa er vaar nye destinasjon...Flaks som vi hadde saa hadde det dukket opp ledige plasser....saa naa venter 12 timer buss til Triniad paa oss...ser frem til nok en herlig busstur med Viazul!

More to come...vi er i alle fall glade for aa komme oss vekk her i fra...hot pot deluxe og ikke den beste plassen vi har besoekt, har stor tro paa Trinidad og haaper vi treffer igjen noen vi har moett tidligere..!:=)

Ingen kommentarer: