20.04.2009

Norsk pakistaner som statsminister, anyone?

Nå skal det lanseres et nytt parti som skal ligne (visstnok) litt på FRP, som vil senke alle avgifter, sikker skatten også...hurra meg rundt, slik at alle nye norske landsmenn skal klare å betale for seg, og ikke drive dank på Grønland? Ikke selge dop på Plata og bli mer integrerte? Er dette planen?

http://www.dagbladet.no/2009/04/19/nyheter/stortingsvalget_2009/politikk/innenriks/regjeringen/5783633/ her kan du lese saken som sto på nettisden til Dagbladet.

Hvem tør å si i mot denne karen da, det lurer jeg på? Alle som åpner kjeften for å si ett eller annet når det kommer til den miserable innvandringspolitikken vår, blir jo stemplet som rasister. Kall meg gjerne rasist da, men vit at det er mer i begrepet enn å kommentere andres kultur. Hvem har vel ikke selv sagt, "jeg er ikke rasist, men"....Jeg er heller ikke rasist, meeeen....jeg er bevisst min egen kultur og jeg synes det er skremmende med alle kulturene som skal mikses og komme seg frem i den norske samfunnet. Mange gjør så og si alt for å komme opp og frem. Norge er ikke et land som har særlig mange likheter med kulturene som preger bybildet (spesielt her i Oslo). Vi er et stillfarent, rolig folkeslag, som har nok med oss selv. Vi jobber effektivt, sparer til sydentur, reiser på hytta i påska og lever livet i fred og fordragelighet. Så har vi de nye nordmennene som ikke helt ser ut til å skjønne hvordan nordmenn lever livet sitt. Man må jo nesten si at kulturpåtvingelse kan skje begge veier.

Jeg er skeptisk til et nytt parti hvis leder er pakistaner. For å si det slik, han er ikke den eneste pakistaneren i Norge. Misforstå meg rett. Jeg har ikke noe direkte i mot en norskpakistaner som statsminister. Det står vel i klartekst ett eller annet sted hva som må til for at man kan stille til valg og for at man kan bli valgt. Tanken er ikke fjern. Plutselig settes det opp moskeer som Rema 1000 butikker, halalpølser blir de nye grillpølsene og ja, i det hele tatt. Det er en del slike bilder som dukker opp i mitt sinn. Jeg vet ikke om jeg er særlig begeistret for alle.

Og igjen, så klart skal man ta i mot de som trenger hjelp. Vi har råd til å hjelpe og man skal hjelpe om man kan. Men jeg synes denne stillingen som verdenspoliti, barmhjertighetens vokter har nådd uante høyder og jeg er skeptisk....Snart sender vi vel penger for å omskolere somalske pirater.

Jeg synes vel at Stoltenberg gjør seg bra som statsminister og jeg liker tanken på at AP styrer landet mitt! (evnt vårt om man vil). MEN - ingen norsk pakistaner har blitt valgt enda...

De må jo skjønne at vi nordmenn blir skepiske. De eneste som har lov å si i fra er de som ligger for døden nær. Jeg gjør ikke det. Men nå er vel ikke sjansen for at denne bloggen leses av hele Norge særlig svær heller...eller hva pappa? :P

Før eller siden må Ola Nordmann si i fra også...vel, dette ligner mer og mer på noe helt annet enn hva jeg hadde intendert..uansett, kall meg hva du vil og men hva du vil, men æ e nå litt skeptisk æ! (enn så lenge!).

1 kommentar:

Anonym sa...

Du har sikkert flere enn en leser, men i alle fall en trofast eller to. Har du med deg dette hjemmefra, har jo oppdragelsen vært rimelig vellykket.