07.04.2009

Påskeferie sa du..ka e nå egentlig det?

Nå har jeg såkalt påskeferie. Det har jeg hatt tidligere også. Jeg hadde det i fjor, det året og til og med det foregående året deretter. Mange går bananas i påskeferien. Mange reiser på hytta. Noen reiser til sjøs - fjols til fjells..noen reiser til Syden. Jeg reiser til Meråker.

Jeg tenker, hva er det med denne påskeferien? Jeg føler ikke at jeg har ferie her jeg sitter inne i sola, hører musikk og skriver dette. Dette er vel ikke ferie. Ferie er å slappe av, ferie er å spise god mat, noe godt i koppen, avkobling. Dette? Dette er jo det jeg gjør hver dag, og du kaller det ferie? Greit nok, jeg må ikke stå opp halv sju om morran for å rekke jobb (våkne, buksa på vranga og løpe til bussen). Men, ja....hva er greia?

Jeg har benyttet ferien min, så langt, til å a: drikke øl på fredagen b: lage chili con carne c: se film d: se serier e: shoppe litt klær f: ønsket meg på ski g: ønsket meg vekk her i fra og til slutt h: kjedet meg.
Det hele bunner litt ut i at jeg de to siste dagene har kjedet meg. Så hvis det er det påskeferie betyr så vil jeg ikke ha påskeferie.

I morra går turen oppover til Trøndelagen. Håper det blir koselig i alle fall. Satser på at man kanskje treffer noen kjente og får sol. Ja, det er vel det viktigste. Sol og kjente, kjente og sol, en kjent sol.

Men nå skal jeg prøve å komme meg ut, etter å ha fundert veldig på HVA jeg skal ha på meg, gått glipp av to busser, ikke langt unna å misse den neste om jeg ikke avslutter her. Jeg skal da være kulturell i påskeferien min, og har tenkt meg på ett museum. I alle fall ett! Om jeg er skikkelig kul, stikker jeg på to! Men nå må jeg stikke, ellers misser jeg bussen.

Påskeferie. Oppskrytt ( så lenge man ikke har hytte til fjells, sjøs eller vanns eller hvor man enn har hytta i disse dager)

4 kommentarer:

janne sa...

Ting bli ka man gjør det te! ;)

Elisabeth sa...

...seffern bli dem det..! Så i dag var jeg kulturell og nå skal jeg se film og i morra er det tur...hurra..:) itj så ille gæli likavell! (men må jo gi inntrykk av at man har det heeelt forferdelig, er utrooolig ensom, kjeder seg noe helt vanvittig og ja...går rett og slett på alle veggene som er i nærheten!)

Anonym sa...

Hva med sjølingan i Meråker, de må jo være påskeferien. Hjemmelagd pizza og god drikke må jo være "nesten påskeferie".

Sjølingen

Elisabeth sa...

føler og at det å tolke ironien og sarkasmen som ligger bak dette innlegget er på sin plass også:P:P