21.01.2010

2009 i bilder....noen i alle fall!Det er vanskelig å oppsummere et ord i bilder....det blir ganske mange bilder i løpet av et år..men jeg har lagt ut noen bilder fra Budapest. Denne turen tok vi i februar 2009, sammen med fetter Mats og Rikke. En litt annerledes tur for meg som ikke har vært vant til å reise med andre før. Merker at man ikke alltid er like flink til å gi.....og at man vil ha reisen litt som man er vant til. Men sånn er det når man til vanlig reiser sammen med en man har reist mye med......men en hyggelig tur.....ganske kaldt på den tiden..men vi fikk plasket i utendørs bad og kost oss..før tre av oss fire ble syke. For mitt vedkommende varte det og rakk....tre dager i strekk...skikkelig dårlig deal. Tror mye av dette ødela turen for mitt vedkommende. Sitter igjen med mange gode minner fra turen. Spesielt robbing av kaffeautomat og billig hotell...

I mai reiste jeg og Espen en snartur til Tyrkia. Sol og sommer..pruting og folk som ville lure deg rundt hver hjørne. Litt slitsomt egentlig. Men sånn er det.

I august var det 10 år siden vi gikk ut barneskolen *grøss*, et lite bilde av tre blide jenter som dessverre har mistet ganske mye av kontakten etterhvert. Jeg har i alle fall mistet mye av kontakten. Men sånn er det når man bor på hver sin kant av landet..jobber med sitt og har et liv en annen plass....men alle må jo gjøre en innsats for at et vennskap skal holde seg sterkt. Så..ikke alltid alle er like flinke til dette...men sånn er det..igjen er det vel mange som føler at man ikke har tid...og at det er lettere å pleie de i nærheten, noe jeg kan skjønne på sett og vis. Men synes det er synd....for 10 år siden var vi i alle fall lykkelig utvitende om hva fremtiden skulle bringe..vi hadde vel all tid i verden og bekymringer var ikke det som plaget oss.......

Ellers hadde vi høstferieuken i Paris. Ble litt skuffet av byen...været var nydelig, men langt fra den mest sjarmerende storbyen jeg har vært. Nå har jeg begynt å vært i en del..men som jeg alltid sier..storbyer er storbyer lik. Men uansett, kjempemessig med ferie og fikk sett og trasket mye.

Ellers - ikke vært så aktiv på fotofronten i år..menmen..nå har jeg i allefall både makro og tele som jeg kan leke meg med..:) YEH!

Så...her er litt av 2009 i bilder...

2 kommentarer:

janne sa...

Hehe, æ synes æ hadd meir bekymringa da æ va 16 enn no når æ e 26 altså! Dæven kor gla æ e for at æ ikke e tenåring lenger :D

Synd at vi har mesta kontakt ja, men som du sei; vanskele når all har kvart sett liv på kvar si sie av landet.

Æ treffe itj Anne Grete så my som æ skulla ønska, my fordi at vi begge har det så travelt å jobbe på forskjellig tid av døgnet ;)

Åsså bli det jo litt vanskele når du e heim i jula og æ stekk te Sveits :P Life is hard! Men vi må da vel få te å møtes igjen snart, æ har trua ;)

Elisabeth sa...

Jaujau..e vel sånn de e det...itj alltid man anstrenge sæ nok heller for å møtes...sånn går nå begge veian, å som du sei e det enkelte ganga det rett å slett itj klaffe..sånn e det bare..itj så lett å få ting te å klaff alltid..!

Kem veit ka det nye året bringe:)