24.01.2010

prosjekt puss opp gang...


Sånn ser det ut for øyeblikket i gangen..vi har malt i fargen "Thunder"..oppdaget at det var et vagt lilla skjær etterhvert..men når vi får malt tak, lister og dører blir det nok mye bedre. Det tar litt tid å komme i gang og det tar tid når man først setter i gang også..satser på at det ferdig resultatet blir bra. De e jo litt artig å hoill på å da..e jo faktisk vårres. Itj verst bare det. Må legg inn en innsats sånn at man kan ha en innfløttingsfest etterkvart. Kan jo itj sjå sånn ut da..DET hadd tatt sæ ut i alle fall..men mye bedre enn den fargen som var..og som er på alle rom. Men aberet er at det ser ut som at hu dama som eide før hu andre vi kjøpte av..hadde det ganske travelt da hu la på stria...litt løst her og der..egentlig burde vi revet alt og lagt på ny strie. Men dette får være inntil videre..nå blir vi jo litt flinkere til å male og pusse opp..så får se på det som en slags oppvarming inntil videre.

Og ......i morra er det mandag og jobb....men nå skal vi kjøpe ny porttelefon, ny kommode i gang..kanskje slå til med nye dører...hadde trengtes for å si det slik, de er vel tilnærmet like gamle som bygningen....OLD! og ikke særlig sjarmerende..de fungerer som dører, men det er vel nesten det hele.

Denne uken skal jeg prøve å få en hobby...litt innsats må til så får vi se hva som skjer...det er i alle fall viktig at jeg ikke finner på en eller annen unnskyldning for å unngå en ny hobby...

Men nå er bedre halvdel tilbake..enn så lenge:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kolles går det med opp-pussinga?
Bli spennende å sjå når vi træffes ein gang....

Ælles e det bra her, 15 minus no igjen.

Elisabeth sa...

tar litt tid..men tror det blir veldig bra når vi blir ferdige....