18.01.2010

hoisann...om døende snø og overstått jul

...da va jo både jul og nyttår over...og februar er rundt hjørnet.

Kanskje ikke blogget så mye i det siste, litt grunnet vårt ustabile, lånte, nett....les: vi har bestilt, men det tar tid for de å komme, samt at man må være tilstede når det kommer noen..kan være vanskelig å kombinere andres 8-16 med ens egen.

Velvel....siste nytt her ....inne i 3. arbeidsuke for året. Tiden går kjapt. Snart er det til og med vinterferie. Vi har ikke helt bestemt oss, vi har kaaanskje landet på Lisboa....der har vi i det minste ikke vært....får se...hørte rykter om det skulle være mindre snø og langt mildere. Sier ikke nei takk til noe som kan ligne på sol i alle fall. Vinteren her i Norge blir temmelig lang uten tegn til sol og varme....jaja....sånn er det når man har bosatt seg her nord. Har vel også sin sjarm. Og dette er noe man er klar over og slik har det vel også vært de siste årene, så det kommer jo ikke som noe sjokk, på de fleste av oss, at det er vinter og mørkt. For noen dog, er det helt nytt at det laver ned noe hvitt fra himmelen. Noen tenker sikkert at det er narkotika og jublende åpner de munnen. Skuffet blir de.....jeg liker snø for min del. Det er noe rolig med det. Det daler sakte ned og faller ned mot bakken...noen ganger blir snøen liggende..lenge....noen ganger dør den i det den treffer bakken, som mange andre ting gjør.

Sommerferien går vel til Asia, nærmere bestemt, Thailand i år. Da blir det vel en tur til Tjaaaaing Mai (Chaing Mai) i nord...før man skal prøve å komme seg til Krabi, Lahnta, Samui og Phi Phi (alle øyer). Kanskje til og med Ka Pang eller noe i den duren(kanskje ikke helt korrekt dog). I alle fall later det til at vi skal få en hyggelig ferie med ryggsekk og myggnetting.

Gleder meg i alle fall til sommerferie...ble jo lite av det i fjor. Har ikke bestemt meg om jeg skal joine EF i år...kanskje for to uker..får se hva jeg ender opp med..men det er jo litt digg med sommer her i Norge/Oslo også.....vet ikke helt hva som skjer med jobb heller så..men men..den som lever får se...regner med at jeg har en eller annen jobb om jeg ikke jobber der jeg gjør nå....

Tenkte jeg skulle ta en Janne Helen å legge ut noen bilder fra fjoråret. Det blir ikke en nyttårskavalkade dog..siden nyttår er nesten 1 mnd unna...vi får se hva jeg får til...har vært litt slapp med bilder også..mesteparten ligger enden på disken eller på kortet. Vel..nok unnskyldninger.

Hadde julebord (hva du enn ønsker å kalle det) med jobben i helga..og det var moro det..jeg skulle ta det med ro og ta siste buss hjem...jaja...tok buss..men ikke siste...kom meg hjem....rolig ble det ikke....ikke alltid alt går som planlagt. Men sånn som skjer..

Da sier jeg enn så lenge....

Ingen kommentarer: