10.06.2010

Snart sommerferie gitt..

...og det siste året har gått rimelig kjapt.

For ett år siden semi-studerte jeg, det vil si at jeg meldte meg opp i et fag på Blindern, møtte opp første gangen og ditchet det..egentlig veldig synd, i og med at faget er veldig spennende og foreleseren har jo skrevet mesteparten som er å finne i emnet (i alle fall den vi hadde på årsenheten). Jeg jobbet litt her og der...styrte med baristavirksomhet og kantinedrift. Ett år etter har jeg jobbet et år som kontaktlærer, 1 uke igjen som det, før jeg til høsten har fått jobb på en ny skole her i Oslo. Jeg har egentlig ikke gjort mye mer enn og jobbet det siste året...her tenker jeg i forhold til mer utdanning, erverving av ny kunnskap, noe å bygge på...menmen..det har vært veldig OK med fast inntekt, det må sies.

Neste høst blir jeg å finne på en Osloskole. Det blir spennende det. Oppstart 16.august. Dette året skal jeg ikke være kontaktlærer, men jeg skal pendle litt i mellom. Jeg får se om jeg trives med det. Kjenner vel litt på følelsen av å ikke helt ha kontrollen. Det er veldig greit for meg som litt kontroll/listemenneske å ha kontrollen. Vite hva som er hva og hvem som er hvem. Men det ordner seg nok uansett tenker jeg. Får nesten bare ta det som det kommer. Jeg kommer vel kanskje til å se meg om etter noen studier eller en spennende jobb. Vi får se. Jeg burde jo egentlig hatt litt mer utdanning. Jeg tenker type ledelse, noe journalisttfag, kanskje noe reiseliv, markedsføring....det er så mye man vil gjøre så begrenser man seg selv, dessverre. Det er jo bare opp til en selv hva man gjør og hvilke valg man tar. Vi får se hva neste året bringer.

Det som er gledelig er at vi får sommerferie i år. Vi har tullet oss til å bestilt reise til Barbados i august. Det blir spennende. Jeg gleder meg sykt til å reise til Karibien igjen. Hvite strender og krystallklart vann, den som ikke blir fristet av slikt, vet jeg ikke hva fristes av. Satser på at vi får litt god mat også...likte mye av den cubanske maten i allefall og vil vel tro at det er litt av de samme ingrediensene som går igjen. Ikke vet jeg, men jeg tror....antar..ellers har vi ikke booket mer av ferien. Det vil si, jeg har 8 uker og min bedre halv del 3 å ta av. Nå er 2 opptatt, så da har vi ei uke. Vi får se. Vi hopper vel på en eller annen tur når feriepenger og slikt kommer inn på konto. Blir vel ei råd med det:) Uansett tur eller ei, så gleder jeg meg til sommerferie. Krysser fingre for en fin fin sommer her sør i år. Det var jo ikke særlig mye å skryte av i fjor.

Er det ellers noe nytt lurer du vel på? Da må jeg dessverre skuffe deg. Det er ikke såå mye som skjer....litt jobbings, sosialisering, litt reising hit og dit og ja, det vanlige i grunn. Skal jeg til moder trøndelag en tur neste helg for å feire bursdager. Det blir nok greit.

Da sier jeg enn så lenge, så får jeg prøve å finne noe mer spennende å skrive om senere.

Forskjellen på ennå og enda er litt "uklar" for meg og jeg tar meg selv i å bruke disse ordene om hverandre. Det er jo ikke helt grammatisk korrekt. Ennå har med tid å gjøre. Det vet jeg. Enda har kanskje mer med sammenligninger eller noe i den duren å gjøre. Ikke vet jeg helt hundre prosent for sikkert. Men jeg får vel slå det opp. Så vet du det.

...peace out!

2 kommentarer:

illu-mina sa...

Lykke til i ny jobb og god sommer! Jeg vil titte innom bloggen og legger deg til på min.

Elisabeth sa...

Takk for det og god sommer selv:)

Skal prøve å holde den litt oppdatert, er litt dårlig på det til tider. Får se om jeg titter innom din jeg også da:)