07.07.2011

Hua Hin til Phuket

Etter et par travle dager i Bangkok reiste vi til stille og relativt kjedelige Hua Hin.
Ikke saa mye aa ta seg til, men vi bodde paa et flott hotell med GOD mat og flott bassengomraade...saa to dager gikk rimelig kjapt uansett.

For aa komme oss til Hua Hin tok vi buss fra Bangkok. Et lite kapittel i seg selv. For det foerste var dette ei skikkelig melkerute som plukket opp folk langs veien. De hadde air con, men jeg synes kanskje ikke den virket som den skulle, da jeg svettet i ca 4 timer (fra start til slutt). Men vi kom oss da frem.....

Etter ca to soevninge dager stresset vi til busstasjonen i Hua Hin for aa rekke bussen som, visstnok, skulle gaa kl 10.00. Nedlesset, svett og litt stresset av daarlig tid, peste vi bort til billettluka. Dama kunne da paa thai-engelsk forklare oss at neida....ingen buss foer kl. 12.30. Saa der ble vi da sittende til klokka kvart paa ett. Da bestemte bussen seg for aa komme. Vi trodde ogsaa at turen til Phuket kom til aa ta ca. 10 timer...Men neida...12 timer pa ei ny melkerute gjennom hele soerlige Thailand. Akk og ve.

Men naa sitter vi da her i Phuket, naermere bestemt Patong Beach. Kanskje ikke plassen aa vaere paa i for mange dager. Litt slitsom gate som ligger et steinkast unna. Du har kanskje hoert om Bangla Road?

En dag igjen og vi setter snuten mot Phi Phi og Krabi etterhvert foer vi skal vaere pa oestkysten til den 14...for aa vaere med paa fullmaanefesten paa Ko Pha Ngan:)

Noen bilder fra den siste uka.......




Ingen kommentarer: