24.04.2012

Finland baby!H E L S I N K I

Bestemte for noen uker siden at vi skulle reise hit sammen med ett par venner. Beslutningen ble raskt tatt og vips var vi ett par uker nærmere Helsinki (Helsingfors om du vil).

Vi lå ganske sentralt og det var utrolig praktisk da Helsinki ikke er den største byen i verden, du kan godt sammenligne den med Oslo i størrelse og utstrekning. Vi fikk sett det meste av sentrum, noe går man så klart glipp av, men sånn vil det alltid være.

For å trekke fram noen höydare.....SOLA!:) Ja, du leste riktig. Sola skinte og det var bærre lekkert:) Enkelte av oss fikk litt mer farge enn andre...:P

I korte trekk spiste vi mat, drakk litt øl, spaserte, knipset bilder...drakk en øl til og tusla litt mer.

Ja, tilbake til höydare..

- A21 - verdt et besøk. Book et bord på forhånd. Kjempe gode drinker, ikke de billigste, men verdt turen:) Her får du alt mellom himmel og jord og de som jobber bak baren VET hva de driver med!
- Loose - en rockebar. En liten blanding mellom Gloria Flames, Ryse og Mono. Grei og billig mat også:)
- For utsikt kan du stikke opp i baren på Sokos Torni hotell. De har dessuten en irsk bar i underetasjen.
- Ikke glem å ta noen avstikkere fra hovedgaten, mye spennende butikker litt utenom sentrum....og steder for å ta en øl osv.

Så..liten by, det holder med ett par dager, ta med varme klær, det er ikke gitt at sola skinner..

Ellers - hyggelige folk som gjerne hjelper deg med veien og ikke minst diksjonen (som ja, det skorta litt på).Ingen kommentarer: