10.05.2012

Mai så langt...

Mai så langt...
Jeg elsker fotball. Her kan du finne en feil. Vel, jeg liker sol, så derfor ble jeg med på kamp i solveggen. Fint å få solt seg litt når man kan. Jeg tror det var Lyn de spilte mot, jeg er litt usikker. Jeg tror også Enga vant 2-1 etter en annullering om jeg ikke tar helt feil. Sol var det i alle fall...:P

Heldigvis satt vi midt i mot sola, så det var ikke så lett å se noe:P

Våren lar litt vente på seg, det har vært noen fine dager, men regnguden dominerer og slipper uanstrengt ned våte, tunge dråper. Jeg har støvler. Jeg klarer meg, men jeg foretrekker sol.

Rett som det var fikk jeg ånden over meg og fant ut at jeg skulle lage litt indisk mat og snacks.
Jeg slo til med roti, biff korma, tamarind chutney (oppskrift her), krydra nøtter og mynte chutney. Ingen klaga.

Ikke fullt så sunne nøtter, men krydra mandler smakte helt fortreffelig. Oppskrift kommer, men da må du nok sjekke matbloggen min :)
Tamarind chutney, søtt og syrlig på samme gang. Godt som tilbehør til krydra mat:)

Foruten fotballkamp og indisk mat har mai så langt bydd på...usikker fremtid etter sommeren, jeg vet fremdeles ikke hva jeg vil bli når jeg blir stor. Satser på jobb i august eller kanskje studier, jeg får se hva jeg finner ut. Mest av alt har jeg lyst til å pakke sekken å reise bort, men for å kunne gjøre det, kreves det "dessverre" noe som heter penger. De går vel gjerne med i sommerferien tenker jeg. Og ja - det er jo bare EN MÅNED til JAMAICA:) Hurra hei og hå...har ikke helt forberedt meg, men jeg gleder meg helt sinnsykt til å drikke rom og danse til Bob Marley :)

Nå skal jeg begi meg ut i regnet. Husk, jeg har støvler.

:) God dag til deg...

Ingen kommentarer: