17.07.2008

Cienfuegos: Ant invasion....

Siste nytt fra Cienfuegos...

Cienfuegos, 80 km fra Trinidad, Perla De Sur...Sydens Perle...en liten by som vi leste mye bra om og som vi hadde litt forventninger om...Vi ankom med buss og fikk pruta ned taxien til en fin fin pris - deretter begav vi oss mot det vi trodde skulle vaere en lekker casa med panorama og takveranda...veranda var det, men det var vel ogsaa det eneste denne kunne skryte av. Vi fant raskt ut at plassen tiltrakk seg insekter av alle str. og slag. Under middagen som dama laga til oss ble vi regelrett spist opp av mygg...det ble mer myggjakt enn middag....etterpaa viste det seg at det hadde kommet inn en heeel haug med stoooore gule maur paa soverommet, som ogsaa luktet av gammel mat eller noe....vet ikke om vi vil vite det....Endte opp med at dama og ei eller annen dame som ogsaa bodde der spraya ned hele rommet...dette skulle da ta drepen paa edderkoppene i alle hjoernene og maurene....men dette viste seg, som jeg da paa engelsk/spansken min proevde aa forklare dama, aa ikke ha noen effekt. 20 daue maur utafor doera og 20 levende innafor....vi stakk saa fort vi kunne, betalte for en ekkel middag....tuslet molefonken oppover mot et hotell i naerheten...fant oss et flott rom, litt dyrere enn casa dog, men uten maur og med et flott flott basseng som vi stupte ut i .....paa eget ansvar!

I dag har vi bestilt ett par netter i Varadero, turistplass numero ono her paa Cuba....all inclusive der ogsaa..kjekke greier..men veldig standard paa slike plasser...saa da etter endte sightseeing her i byen, tar vi turen dit i morra...gleder oss til aa komme oss oppover...sol og badeliv er ikke aa forakte..

Cienfuegos kan forresten anbefales for en dag eller to....byen er ganske aapen og har mange store plasser/gater som gjoer at det blir litt mer luftig...i forhold til f.eks Santiago De Cuba og Trinidad maa vi si at vi ble gledelig overrasket over plassen og vi er glade for at vi tok turen innom....varmt er det her ogsaa...toer ikke tenke paa hvor mange grader det kan vaere...Kommer vel til aa fryse i hjel naar vi kommer hjem...:)

Ellers - ett par dager igjen foer Norge kaller....gleder oss, men ser frem til ett par dager i Varadero, foer sigarer maa kjopes og den siste mohitoen maa drikkes...! Som forresten merkelig nok smaker bedre i Norge...kanskje grunnet rommengden i Mohitoen her nede...kan forveksles med vann....itj no 4 cl her i gaarden, sjenkekontroll finnes ikke....men moro likavell..!

Hasta luego until later...! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

18 juli -08

Hei dere to

Fint å lese at dere trives selv om maur og andre uhumskheter spasserer i veien. Kos dere riktig videre.

Masse hilsner Papsen

PS Har Eva på besøk. Koselig

Anonym sa...

Hola my friends!

Ser at dere virkelig koser dere.. sitter da her i trondheim i øsende regn..lovely! Misunnelig? Jeg?? Nei!! :P

Kos dere masse videre!!!

Klem
Mai-Karin