25.02.2009

☆:*´¨`*:.heading for Budapest.:*´¨`*:.☆

Endelig...en liten ferietur..

Gleder meg til å komme meg vekk, fra jobbmas (siden jeg bare er i mellom jobber som det så fint heter), ikke eksiterende studier...snø, tørre Oslofolk....tiggere (i det minste kommer vi til deres hjemland nå:P)ja, i det hele tatt, mye å glede seg over.

Planen er vel ca. tusle rundt i morra, se om vi finner noen koselige cafeer o.l. hvor man kan spise noe lokalt og meget mulig drikke noe lokalt. Gjøre seg litt kjent i nærområdet...pakke ut etc. Spørs hvor liten plass vi har, frykter at det ikke er særlig mye gulvplass:P Men for all del, for 125,- natta så tar jeg til takke med liten gulvplass, skal jo uansett bare sove der..

Torsdagen er vel planen å være skikkelig kulturell, Borghøyden, Palasset etc etc...u name it..

Så må vi vel få bada før eller siden, byen er jo kjent for sine termalske bad. Gleder meg. Litt moro når det er vinter også. Sist jeg bada i naturlige kilder var på Island for veldig mange år siden, og det var utrolig digg og avslappende. Så håper det kan være noe positivt. Har pakka badedrakt da..huffhuff....burde vel tatt litt sol men men...satser på at ingen blir snøblinde, jeg er jo ikke finsk heller..

Så får vi se hva som skjer, tar det litt som det kommer..men vin/øl/kultur/arkitektur/god mat står vel på planen...

Så...tuddelidu...gleder meg:)