24.08.2009

1.trinn

Da var skolen i gang, og den andre uken er allerede i gang. Det er mye nytt, både for de små og ikke minst for meg. Det å prøve og organisere 20 barn med mark i rumpa er til tider ganske utfordrende og ikke alltid like lett. Noen prater mer enn andre og andre prater litt mindre. Noen er høyt, mens andre er lavt. Med andre ord - litt av en jobb.

Den første uken gikk rimelig bra. Mye inntrykk og litt sliten var man jo etter jobb, men alt i alt, relativt fornøyd med starten. Noen bra timer og andre ikke fullt så bra. Det er litt med dette å få en bra start på dagen, ende timer, overganger, ja, i det hele tatt, alt det du ikke lærer på lærerhøgskola. Så takker meg til 3 årig lærerhøgskole. Lærer mer av å jobbe for å si det på den måten.

Tiden strekker ikke til merker man og det er litt kaotisk til tider. Hodet koker til tider og svette pipler frem i panna når det står på som det verste. Menmen..friskt mot må til. En dag av gangen....

Heldigvis har jeg trivelige kollegaer som kommer med gode råd om det trengs...det er jo gull verdt.
Får heller komme med noen oppdateringer etterhvert.

1 kommentar:

Anonym sa...

Artig å lese om hvordan du har oppfattet den første skoleuka. I ny jobb er det alltid spennende. Jeg har trua på at dette klarer du godt!

Her på berget koker vi saft av både den ene og den andre bærsorten - 5 liter ripssaft i går og i dag solbærsaft
Snakkes