01.07.2010

Elektronika festival, sol og sommer og forvirring!

...Hvilken dag er det i dag?

Problemet med å ha fri, er at man ikke vet hvilken dag det er ....

En liten oppdatering siden sist. Det har vel ikke skjedd så mye at det er på tusenvis med ord å skrive om det. Men jeg har som regel alltids noe jeg får skrevet ned uansett.

Forrige lørdag (lørdag), var jeg og Espen på Extrema Outdoor på Kalvøya.

Det første i sitt slag i Norge, det har visstnok blitt arrangert de siste 15 årene i Nederland. Endelig litt trance for oss nordboere også. Det ble en fin fin dag/kveld. Litt rot fra arrangørenes siden, men vi fikk vel egentlig ikke merke det før helt mot slutten (og vi nøt godt av rotet hele kvelden - betalte ca 25,- for en øl, når den egentlig kostet 70-,). Mye bra musikk. Ikke alt var like bra så klart. Men moro med gode, gamle, Corsten som en avslutning. Bra kveld...:) Håper suksessen blir gjentatt neste år. Men da - mer politi og flere narkohunder. Ut med faenskapet spør du meg. Er det ikke lov, er det ikke lov. Sånn er det dessverre for de som da skulle mene at hasj og slikt ikke skaper dårlig stemning eller er like farlig...alkohol er verre osv osv...nok om det, har allerede skrevet litt om det i et av mine forrige innlegg.

Tenkte heller jeg bare skulle legge ut noen bilder for å vise litt av stemningen jeg..:)

Oppsummering......det er ikke så nøye hvilken dag det er, så lenge sola skinner og man har det bra.
Extrema var veldig bra...det ble en lang kveld, men moro var det:) Gleder meg allerede til neste år:)

2 kommentarer:

janne sa...

Haha! Det e da du VEIT du har ferie vettu, når du itj ane koss dag det e :P God sommer! Om du e i Oslo 21. juli, så sei fra! Har ca 12 tima å slå ihjel :)

Elisabeth sa...

ja, vi kjem heim den 21...veit itj når på dagen da..men om æ e heim, så høres vi:)