30.06.2008

Hete netter i Spania!

Fotball EM:
Spania vant fotball EM og vi maa si det var utrolig livat i gatene den paafoelgende kvelden. Det smalt og det ble sunget sanger over en hoey sko. Bilkaos og folk med spanske flagg over alt. Liv=) Spanjolene vet hvordan de skal kapre showet for aa si det paa den maaten.

Turister......
En stund siden vi har oppdatert...i loepet av de siste dagene har vi ...svettet. undertegnede har trampa i hundebaesj - ikke fullt saaaa trivelig..vi har vel opplevd de fleste turisttingene og trasket mye rundt omkring...vi har ogsaa tatt metroen baade hit og dit. Velutbygd system, mye folk, hyppige avganger og null gap!:) Great sucess...!

Vi har spist baade det ene og det andre i soken etter det perfekte maaltid (som vi enda ikke har funnet). Vi har spist tapas retter som ikke ser ut i dagslys, skumle oster, en stor fisk i tomatsaus (visstnok den spanske nasjonalretten bacalao, for aa si det paa den maaten ble det foerste og siste gang denne inntas...ikke saerlig fristende med gjentakelse).

Varme.....Det er veeeldig varmt her i Spania gitt...gradestokken klatrer opp mot 35-40 pluss i skyggen hver dag. Mye svette ute aa gaar med andre ord..

La Rastro...Marked blant lokale helter. Dette var et morsomt skue, helt inntil det plutselig ikke var saerlig morsomt aa gaa blant hundrevis av andre mennesker i varmen. Da fikk en viss person (les: meg) litt nok..Paa tross av dette fikk vi handlet MATCHENDE hvite shortser, saa lenge det ikke er grilldress er det lov...?! eller? :O) Uansett - behagelige klaer skal man ikke le av...

Akkurat for augenblinken sitter vi paa en internetcafe i Toledo (72 km utenfor Madrid)..vi tok hurtigtog hit (AVE) noe Norge ogsaa burde hatt...!! Behagelig opplevelse!

Naa er det ute i varmen igjen, foer vi skal innta litt mat og drikke etterhvert..turen gaar tilbake i kveld...absolutt et bra alternativ!

Bilder kommer siden!:)

Ingen kommentarer: