10.12.2008

I want to be a RockNrolla...!:)En utrolig kul film, som også har et godt, rocka soundtrack. Jeg hadde ikke hørt så veldig mye om denne filmen, men den så litt kul ut fra trailer o.l. Dessuten er det noe med britiske filmer med et rotete plott, morsomme karakterer og et godt soundtrack.

Filmen klarer å holde seg sammen på en underfundig måte, vi er vitner til flere parallelle historier som bindes sammen. Et maleri, the Old School....the New School....gangstervirksomhet, dop osv osv....ramlet du av nå?

Filmen er regissert av Guy Ritchie..og filmen kan til tider ha litt samme stemning som "Lock Stock...." og "Fight Club" (minus det psykotiske)....hm...husker ikke andre filmer i farta..men du har den britiske humoren og ikke minst den britiske stemningen. For meg var dette en kul, action film. Et kult, litt forvirrende plott..bra musikk..skuespillerne gjorde en god figur +++

Dette er ikke filmen for deg som liker pene damer, raske biler eller amerikansk slapstick humor, men om du har hevet deg litt over dette...så er der håp. Jeg vil anbefale deg å a: se den på kino med BRA lyd...vi så den på Ringen 1, for meg ble det neste litt for mye av det gode, men det var veldig OK med god bass som rista i setene...selv om dette betød av dialogen til tider kunne bli litt høy, var det verdt det...b: ha et jæææævlig bra hjemmekinoanlegg med jæææævlig bra sub...ellers kan du bare drite i det..