02.11.2008

I disse Halloween tider....(litt på etterskudd)

En film som er et "must see" før jul er " A nightmare before christmas" av Tim Burton. Personlig har jeg tenkt å se denne igjen for n'te gang i kveld..=) Morsom film i kjent Burton stil. Masse musikk og alt annet enn overfladiske animerte skikkelser. For de som er kjent med disse filmene og Burtons gleder vi oss over filmene hver gang vi ser den..og man legger merke til stadig nye ting..Under har du en liten smakebit...Fant ut at sangen passet bra til det forrige innlegget som tok for seg "gleden" man føler rundt Halloween?!Ta en liten titt..

(Fant endelig ut hvordan jeg skulle poste videoer også..**klappe seg selv på skulderen**)

I morra er det mandag, men jeg klager på en måte ikke..mye som skjer denne uka på jobb, så det hjelper vel kanskje, forhåpentligvis går uka fort..torsdag kommer det besøk fra Trøndelag, så det gleder jeg meg til...hyggelig det..så det forkorter også uka litt..og DET klager vi ikke på...!! Neste helg blir vel litt mer busy enn denne, men jeg har absolutt trengt å komme meg litt etter ei lang uke...helt siden forrige torsdag har det egentlig vært tut og kjør. Merket at formen ikke var på topp på onsdagen og fredagen slo den ekle feberen til..elendig..skulle egentlig på fest (som tidligere nevnt)..men klager ikke..utrolig digg å bare slappe av her hjemme også...

Lovte vel å fortelle om middagen i går..OK - jeg lagde da maispletter med kokosmelk, koriander, frisk chili, basilikum, creen curry, vårløk, mais såklart og litt mel for å holde alt sammen..dette stekes så i ett par minutter...det ble en litt merkelig konsistens, manglet en ingrdiens, kanskje den hadde gjort susen, men uansett spennende....woket så litt grønnsaker, babymais, vårløk, chili, bambusskudd, vannkastanjer osv...og marinerte laks med sesamolje, kokosmelk, chili, hvitløk, koriander, ingefær, pepper, creen curry med mer....det ble litt for mye sesam olje, men med litt sweet chili ble det hele ganske godt....litt kokosmelk over risen og et veldig OK måltid...neste gang skal jeg nok være litt mer sparsom på oljen, fordi den er veldig markant..men da har jeg testa dette..får se hva slags kulinarisk rett som dukker opp neste gang..
Her ser du hvordan herligheten så ut......Så dette var så og si helgen min, i dag er det middag hos noen bekjente og kanskje en liten tur til Nadia...ellers rolig tenker jeg meg....glad for at det har vært ei rolig helg, hvor man har rukket å gjøre ting man kanskje lar ligge til vanlig..til og med fått opp ei hylle som nå da er full av dvd'er..tallet er 146, kanskje ikke noe å skryte av, men det er da noen...de tar i alle fall plass...tror ikke jeg kommer i noen rekordbok for antall filmer, men men - uansett -

Tuddelidu inntil videre..!

2 kommentarer:

Gunnhild sa...

Må sei mæ enig ti at denj filmen e råååbra ja!
Sjer denj kvar halloween:)))

Anonym sa...

Hva med pappa's ertestuing og kjøttkaker i brun saus og Meråker tyttebær. Greit med krydder, men ikke drep smaken av råvarene med de. Her går det på Grandiosa og plommer. Blir plommene for gamle, ender de opp som syltetøy eller dessert med en kremklatt til.

Gastronomen hilser