19.05.2008

17.mai er vi så gla' i=)

Vi lagde i stand en flott 17.mai frokost,
litt norske flagg
hørte også med, såklart!
Ingen 17.mai uten rødt, hvitt og blått!

Hadde en hyggelig feiring med familie på besøk, det ble tid til både is, og kake samt borgertog og russetog. Fikk med oss mer eller mindre hele sulamitten.

Noe av det beste med dagen, var vel kanskje det faktum at Trondheim presterte å ha godt vær. Solen skinte som aldri før, men det skal innrømmes at det var godt med en litt tykk jakke for beskyttelse. For vinden i Trondheim ekke blid. Den skal du forresten få veldig gratis av meg.

Spiste en god middag ute, Entrecote, med salsa, friterte poteter og en nydelig rødvin avec..nammis=) Frista til mer, men endte opp med hjemmelaga iskake (se bilde under) og kaffe. Like greit. Kaka smakte jo som bare juling, alle endte opp med flere stykker hver..ikke verst=) Så, du vet hvem du skal ringe om du vil ha ei god kake bakt! Vurderte på et visst punkt å starte catering firma..må se om økonomien tillater dette etterhvert. Det hadde i alle fall vært grådig morro..! Glad i å lage mat og for å skryte litt, flink til å lage mat!=) Nok skryt...Hjemmelaga iskake..ikke verst=)
Samt litt nasjonalfølelse.....


Nasjonalromantikken blomstrer=)Ingen kommentarer: