08.02.2011

Helligvær - et lite øysamfunn utenfor Bodø.

I dag var målet Helligvær og de nydelige menneskene som bor der ute. Vi hadde i oppgave å lage en liten reportasje om en av de som bor der ute. Det gikk vel kanskje litt så som så, prøvde å huske på alt fra hvitbalanse, til å sjekke lyd osv osv. Men litt usikker. Men håper i alle fall at vi har en del bra råmateriale som vi kan bruke når vi skal redigere filmen i morra.

Veien ut var litt humpete, for å si det mildt. Ikke så bra å starte dagen med en humpete tur på bølgan blå! Enkelte spydde, og det var rimelig ekkelt. Men sånn er det.

Etter en liten time nådde vi fram til øya. Øya har postkontor og lokalbutikk, ja, i det hele tatt, alt hva men trenger. Idyllisk og eksotisk for meg som bor i Oslo. Jeg må ærlig innrømme at jeg finner den nordnorske naturen svært fascinerende og ikke minst storslått.

Anbefaler alle en liten tur dit om mulig. Sats på fint vær, i kulde og stivkuling, ble det en smule kaldt.

Legger ut noen bilder slik at du kan se hvordan det ser ut på vinters tid=) Fant ut at en del av bildene var til dels ute av fokus og har ikke minnekortleseren til det andre kameraet med, så da får det bli som det blir. Orker ikke pusle med de i PS. Har endelig fått fiksa PS også, ikke spør hvordan:P


Ingen kommentarer: