04.09.2008

Celebrate good times!

.....joda - det er endel å se frem til fremover, noe som ikke er å forakte så klart.
For å se nærmere på noen av tingene som da er innenfor nær rekkevidde (tid/sted/rom osv.) befinner "Wall- E" seg på søndagen. Dette er en film jeg har venta på i over ett år (ca) og om den ikke innfrir (noe jeg tviler sterkt på at den ikke gjør) blir jeg rimelig skuffa. Jeg digger disse animasjonsfilmene som har gått fra å være mer mynta på barn, jeg tenker de tidlige Pixar filmene som kom på begynnelsen av 90-tallet, med f.eks Toy Story, var litt mer stusslige, selv om disse også er geniale på sin måte..men det jeg mener med stusslig, er at de kanskje ikke hadde turt å gi bånn gass i disse filmene. De nyeste filmene er uten tvil myntet på voksne og ikke barn. Barn kan le av det som skjer og disse typiske slapsticks'ene, men ellers ville barn under 12 skjønne særlig mye av humoren og det som skjer i disse filmene. Jeg skjønner ikke åffer folk drasser med drittonga sine på slike filmer heller. La de heller se Mumietrollet eller noe sånt.

For det andre ser jeg frem til at det er helg, satser på at den ikke skal gå like kjapt denne gangen, noe jeg ser som svært usannsynlig...HØYST usannsynlig faktisk. Men men - mulighet for at det blir ei rolig helg om det går som jeg har planlagt. Har kanskje planer om no sånn gratiskonsert/festivalopplegg....evnt en bursdagsfest og/eller innflyttingsfest og/eller pilsing på Verkstedet. Så mulighetene er mange. Må se ann litt..

Da var vi over til neste uke, den går vel like kjapt som denne, og neste helg kommer det trøndere nedover, det blir litt greit å få høre go dialekt...=)

Ellers....27.sept er det duket for Paul Van Dyk...og fytti katta som jeg gleder meg...sist jeg var på no sånn va releasekonserten til Tiesto av ISOS 5 eller noe. 16.mai for ett par år siden. Så du kan trooo at jeg gleder meg..billetter kjøpt!

Det var litt av det som skjer i mitt liv fremover. Akkurat nå sitter jeg og hører på noen elektrikere ute i gangen, ja det er ikke såå bra isolert som noen gav uttrykk for en gang i tiden....hører litt på musikk, planlegger å varme opp ei fiskekake (kjører alt i micro) og deretter rette snuten nedover mot byen og MoNo for en liten kopp kaffe eller hva enn som måtte friste.
Jeg skal forresten se ferdig en film også (som jeg sovnet av til i går) OG jeg tenkte kanskje jeg rakk en aldri så liten høneblund også..så fremt disse menna ute i gangen bare peller seg ut herfra..

Det var meg...ka skjer med dæ?

2 kommentarer:

janne sa...

Æ ska såvvå!

Elisabeth sa...

itj det dummeste det heller! God hælg:)