07.09.2008

Ja, no ska du hør....

Helga, kort oppsummert....Sånn som vi like det.
_ Fredag kom og gikk
_ Lørdag kom og gikk den også, merkelig nok. Havnet først til Nadia, for de som lurte, deretter en liten innflyttingsfest til ei venninne av hu, deretter en liten tur på Verkstedet, hvor vi traff Adela og co, trivelig det, men var mest keen på å komme oss hjem, så derfor trasket vi hjem sånn i ett tiden, veldig lurt..sparte også penger på den dumme taxi greia. Tok vel kanskje en halvtime...så det var det absolutt verdt. Vurderer vel taxi eller buss når jeg er alene...føler meg ikke helt trygg sånn på nattestid her i byen...går vel sikkert bra, men skal aldri si aldri!
_ Søndag, opp i ti tida, for å mekke litt go frokost, rydde, vaske litt klær...spiste en utrolig god laksemiddag - undertegnede diska opp med marinert laks, estragon, chili, hvitløk, pepper, sitronpepper, balsamico og olje...det vart vældig godt, DET ska æ lov dæ!:) Fløtegratinerte poteter, chili og hvitløksmarinert spinat, agurksalat, brokkoli og litt rømme...kosa sæ da ja:) Deretter var det duket for cafe og Wall E...bra dag=)

Ei bra helg med nogot attåt..klage absolutt ikke. Neste helg bli det fullt kjør med trønderbesøk, fest, konferanse og mer til...

Men i morra er det mandag..og vi veit jo alle hvordan mandagsmorgen, 07:0o oppleves..IKKE bra, så nå skal jeg finne senga og krysse fingre for at jeg ikke er altfor trøtt i morra...! Følg med videre...legg gjerne inn en kommentar da, bare Janne som e flenk te det! ***kryss i taket***

3 kommentarer:

janne sa...

..og stjerne i margen? ;)

Va Wall-E bra? Vurdere å sjå den sjøl, sjø. Åsså den siste Revejakta. For vel itj akkurat med vannpipe dem :p

Elisabeth sa...

Njaaaaaa....va vel itj vanlig epletobakk i tilfelle:P:P

Wall E va bra!:)

Renate sa...

Sært, vi var på Verkstedet på sammme tidspunkt på lørdag, stedet er ikke såå svært akkurat, rart vi ikke så hverandre. Artig å lese bloggen din Elisabeth, underholdende!