01.09.2008

Sweet week....eller NOT!

OO - da va vi i gang igjen da..tredje jobbeuke i gang her. Helga gikk som vanlig veldig fort...men hyggelig helg med my på tapeten, så klage da ikke..rakk jo å a: sosialisere med ost og vin med Adela på fredag...rakk å bake brownies til b: Innflyttingsfesten til AG og Aud. Hvilket ble en hyggelig kveld, med litt innabords..endte opp som en dansende ku nede på Onkel Donald...men det ble jo faktisk spilt okei musikk..bortsett fra at DJmannen ikke spilte Deadmau5 til meg..buhu..:( c: klarte å stikke på kino i etterdønningene fra lørdagens kalas på søndagen...da var det Hancock som sto på plakaten..veldig OK film, slitt sal og en haug med drittonger som klappa/snakka og flira. Men gjett om jeg klarte å snakke til dem etter på da. Regner med det ble slengt noen stygge kommentarer til meg...:P Men ...sjer det ut som æ bry mæ?

Så da var det opp tidlig i dag...og igjen, jeg spør, tru du det va tongt? Du veit vel svaret tenke æ m uten å gruble for my.

No bli det wok te meddag, type et kilo med kalvefilet som må stekes opp. Hurra. I morra er det tirsdag og i overimorra er det onsdag, så er det snart helg igjen. Skrives!

Ingen kommentarer: