22.09.2008

oooo.....A4??

Ka? har det skjedd? Allerede? Har jeg fått et a4 liv? What the fuckings fuck sier jeg bare....jeg klør meg litt i huet her jeg sitter, sjekker om jeg har fått noen flere rynker siden sist jeg sjekka (da hadde jeg vel forsåvidt ingen)...ryggen verker litt og beina er støle...

Det var nå jeg skulle poste et innlegg om helga mi og at det var mandag i dag og at santen min hatt hadde jo også DENNE helga gått fort. Det var da jeg kom på, men søren, det er jo akkurat det jeg har skrevet de siste ukene, og det er jo sannelig ikke langt unna dette heller. Men hva ellers skal man da skrive om? En blogg skal jo forsåvidt inneholde ting fra ens eget liv og andre trivielle ting som man er opptatt av. Er jeg opptatt av helga mi? Joda, det er jeg jo i grunn, hvem er det som ikke gleder seg til helga? Fri! En liten fest kanskje med noen venner...kanskje en cafetur...eller en aldri så liten tur i marka..? (som du kanskje skjønte har jeg da bedrevet noen av disse aktivitetene i denne helga..)...tenkte kanskje å legge ut noen bilder fra markaturen vår da...to helger på rad, er vi ikke spreke?:)

Men nå er det på tide med litt kvalitetssøvn, eller en liten serie ELLER kanskje litt litteratur på sofaen, heeelt til man blir såå trøtt at man ikke ser hva man leser og øynene, som tidligere glitrert og solte seg i glansen av det å være våken, effektiv, ja i det hele tatt, ramler sammen som lik og plasserer seg godt inni øyelokka. Her vil jeg være, jeg vil ikke være eksponert for lys eller andre ting, jeg liker meg godt her inne i mørket, tenker øyet, innkapslet av et øyelokk, som heller ikke har noe i mot å stenge øyet inne...inn i mørket, det gode mørket, som da forstyrres av en mobil som ringer og varsler om at man burde heller være våken, vaske gulv, støvsugel, trimme, bake brød....være sosial osv osv...men denne jenta vet å styre sine lyster..

Uansett - dette ble da ikke et standard innlegg likevel. *puh*...jeg må ærlig innrømme at jeg er veldig lettet for dette, jeg har fremdeles evnen til å skrive om noe annet enn helga mi og mandagen min på jobb (jobben som gikk veeeldig kjapt, ja det var veldig travelt osv osv..)

Da så...tuuuudels....neste: bilder fra helga..=)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Meråker natt til onsdag 24 september

Hei lille venn. Måtte innom å "sjekke" hva jentungwn har fore. Ser jo dødsnormalt og igjenkjennelig fra egen ungdom i Oslo og Oslomarka. Spent på bildene fra markaturen.

Papsen

Ida Bebida sa...

er du interresert i å bli med på noe spennende da kanskje?