21.06.2008

Crocs on the run - "Rogue"

Har du en forkjærlighet for amfiber kan jeg jo anbefale deg å se denne filmen.

Bildet er hentet fra thecia.com.au

En amerikansk reporter er utskremt på en krokodillesafari i outbacken i Australia. Så klart skjer det ett eller annet og alle som er på båten havner etter hvert på en minimal øy truet av tidevannet og en enooorm krokodille - en krokodille som er sulten...VELDIG sulten.

Dette var kanskje ikke en storfilm, men du blir da litt underholdt. En underliggende kjærlighetshistorie piffer filmen litt opp (og det trengs). Selv om du til tider underholdes, er ikke dette særlig bra film. I hovedrollene finner vi Rhada Mitchell, kanskje best kjent fra filmer som "Melinda and Melinda" (en dårlig film), "Finding Neverland", "Phone Booth" med flere. Søt dame som vi heier på. I den mannlige hovedrollen, som utskremt reisejournalist, finner vi Micheal Vartan, en kjekk ung herremann, best kjent fra TV-serien "Alias". Vi heier også litt på han!
Så klart er det noen du skjønner kommer til å dø allerede før de setter seg i båten, filmen blir såklart litt forutsigbar, spesielt med tanke på at den handler om en båttur som går galt og en diger krokodille. Du får nesten finne ut resten selv, for å si det slik krever det minimalt med IQ å løse denne gåten. Jeg har troen på deg...dette klarer du..TENK!!!!

Jeg gav filmen en 4'er på IMDB. 4 minus kanskje...Men filmen må få litt skryt for fine naturbilder (dog litt malplasserte) fra Australia. De kunne dog spart seg den stygge, røde edderkoppen, men bortsette fra noen tabber som dette, var det nyyydelige bilder...og filmingen var egentlig helt OK. Skuespillet var helt OK, bortsett fra den grønne krokodillen, Croc, som mente han fikk litt for dårlig betalt.

1 kommentar:

Kristine sa...

Well written article.