26.06.2008

Madrid - dag 1!

Madrid baby!


Her er vi i lufta....
Her ser vi Madrid (outskirts)
Da er vi endelig paa tur. Og uten aa merka jeg....etter en tre og en halv times flytur med stadige oppdateringer paa vaerfronten, landet vi i Madrid ca halv seks. Varmen slo mer eller mindre i mot oss, og undertegnedes svette begynte i alle fall aa renne.

Etter aa ha skiftet x-antall t-baner, kom vi endelig frem til Puerta Del Sol som er vaart metro...svetten rant enda og sekken ble bare tyngre og tyngre. Med GPSn klar skulle det vaere piece of cake aa finne frem...Det var det jo forsaavidt ogsaa- etter litt om og men med innsjekking kom vi frem til et lite og nett hotellrom, MED aircondtion, noe som trengs i denne varmen. Temperaturen ved ankomst laa paa nettet 34 grader. Vi blekfisene lar oss ikke skremme av dette, og satser vaarr hvite hud paa at dette skal gaa som smurt.


Et lite bilde framom en statue! HOLA!!!

Etter aa ha pakket ut var det klart for litt sightseeing i omraadet. Vi endte opp med aa gaa i en sirkel paa jakt etter noe aa spise, og havnet paa en cafeteria rett ved siden av hotellet. Makan til sightseeing. Der ble vi angrepet av noen merkelige dyr som tydeligvis likte min hvite genser, Espen gikk klar for dem...etter aa konsumert en oel...full av dyr...gikk vi inn paa en irsk pub og konsumerte litt mer oel, foer vi trasket opp til et litt shabby sted og bestilte en hamburger og en muggen pizza (ostepizzaen til BigOne er jo veldig god i foelge Espen, saa derfor maatte saa klart en ostepizza her paa cafe y te smake like bra....)....:P:P

M-m..muggost smaker sannelig godt!!!

Etter en lang dag trasket vi tilbake til hotellet som holdt flotte 16 grader...sovnet med en gang gjorde vi ogsaa...


Ingen kommentarer: