16.06.2008

"The Incredible Hulk" anno 2008 - underholdning=)

"The Incredible Hulk" i ny drakt. Hvorvidt dette kan klassifiseres som en klassiker eller som en utrlig god film, må jeg ærlig innrømme at jeg ikke vet helt. Filmen er veldig underholdende og du blir til tider oppslukt av det som skjer på lerretet. Filmen har klart seg rimelig godt med tanke på spesial/visuelle effekter og Hulken fremstår som levende nok.

"The Incredible Hulk" tror jeg nok klarer å fenge folk bedre enn forgjengeren "The Hulk" regissert av Ang Lee fra 2003. Denne filmen "introduserte" Eric Bana som Hulken og Jennifer Connely i rollen som Betty Ross. Jeg må innrømme at jeg ikke har sett den, men etter å ha hørt diverse om den filmen, lest om den o.l. så tror jeg at jeg har mitt på det rene, når jeg sier at den nyeste filmen er bedre.

Vi følger Bruce Banner, spilt av Edward Norton i sin jakt på en kur mot gammasyken, som da er grunnen til at han transformeres til Hulken. Bruce er på flukt og har måttet flykte fra alt det han hadde kjært tidligere. Dette gjelder da spesielt hans gamle kjærlighet, Betty Ross, i denne filmen spilt av den alltid skjønne, Liv Tyler.

Det er litt vanskelig å vite hva man skal skrive når man skriver om en film som mange allerede vet slutten på og som mange allerede har lest om. Men jeg tar det for gitt at de få som faktisk leser denne avsidesliggende bloggen, IKKE har sett filmen, men kommer til å se den en gang i fremtiden. Derfor skal jeg være snill og ikke røpe slutten eller altfor mye av innholdet. Men jeg kan garantere deg mye action, mye skyting og masse kule effekter....og ikke minst litt LØØØØV! Og det er det jo altfor lite av i filmer synes jeg...haha, måtte jo le litt da alle i salen blir ubkvemme når de begynner å kysse i en scene. Jeg som synes både Norton og Tyler er rimelig flotte å se på....må bare le og tenker mitt med tanke på at 90% av alle i salen faktisk var gutter. Kanskje litt ekkelt å se to kysse på film? :P hehe..

Filmen har egentlig masse av det en god action film skal ha og det er egentlig ikke et kjedelig punkt i filmen. Jeg må innrømme at jeg ble positivt overrasket over denne filmen...det har jo også vært en del frem og tilbake med hvem som faktisk kom til å ende opp som Hulken i denne filmen. Men - Norton gjør forsåvidt en grei jobb. Han har en egen evne til å se veldig trist og uskyldig ut, noe som funker bra for mitt vedkommende. Jeg følte dog et lite "Armageddon" øyeblikk i det Liv Tyler gråter for sin Hulk...Menmen...det var jo bare et lite sekund, eller to:P
Jeg satt i alle fall som klistra til lerretet i de nesten to timene filmen varte. God underholdning, men ikke noe annet enn døv underholdning rettet mot hjerner som skriker unisont "feeeeeeeed me...feeeeeeeeed me!!".....og matet ble vi!:)

2 kommentarer:

Thomas D.J sa...

Hehe, så du likte den?

Lurer på om jeg var av en _litt_ annen oppfatning:

http://www.vgb.no/27294/perma/333389/

;)

Elisabeth sa...

Jeg likte den veldig godt...kjempe underholdning=) Ikke en bra film om du skjønner hva jeg mener med bra og i ordets rette forstand..men bra på sin underholdene hjernefødende måte!