09.06.2008

Tanker om det å ha "sommerferie"

Det er ikke så veldig spennende å ha sommerferie i grunn. Det som skjer når du har sommerferie er ett par ting. For det første betyr det at de fleste reiser fra byen du bor i for å være hjemme å jobbe i sommeren. Skolen er over og det vil si at du ikke treffer folk fra skolen heller. For det andre har du kanskje ikke jobb, eller du har jobb og får ikke jobbe fordi arbeidsgiver mener at det er de som har jobbet der kortest som skal få jobbe mest eller noe i den duren. For det tredje bestemte værgudene at det skulle regne. Det er lite kjipt. For det fjerde slutter alle kanaler å sende serier man følger med på. I stedet må du se på Pacific Blue for n'te gang (ikke at jeg har sååå mye i mot det, men prinsippsak). Kanalene sender dårlige filmer for n'te gang og ikke minst sender alle kanalene til TV2 Hotel Cæsar fra 1995 om igjen. Det kan jo ikke bli bedre enn dette!
Været var heeelt bra til vi fant ut at vi skulle kose oss på Munkholmen med reker, loff og majones...(og litt sitron til og med), men neida..da var det slutt på moroa. SÅÅÅÅ moro det er med sommerferie du. Nå er det bare 16 dager til vi reiser til Madrid, det får nesten være en trøst.

Under ser du et bilde jeg tok da en hel haug med Corvetter befant seg på torget. De sto veldig tett i tett og jeg hadde bare med gammel-kameraet, så det ble litt redigering i PS på meg. Men syntes bildet ble rimelig kult. Flere bilder kan du finne på Flickr siden min --> http://www.flickr.com/photos/lovebox/


En utrolig stilig kul Corvette!:)

Ingen kommentarer: